2777
2789
عنوان

کارما

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 44 پست
نه نمیتونه. وگرنه خدا بی رحم ترین خالق ب حساب میاد. من بدی کنم ربطی به بنده دیگش نداره... پدر مادرم ...

این هست من دیدم واقعا

یه زنه افتاد تو زندگی زن و شوهر با اینکه شوهر و بچه هم داشت

بالاخره یجوری قصر در رفت. و همه چیو ماست مالی کرد

بعد از چندین سال دخترش ک بزرگ شد دختره جوری خراب شد که افتاد سر زبون همه

خدایا ببخش اینو میگم اما این اگر کارما نبود چی بود؟!

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سیدم جدم خیییلی سنگینه هرکی منو ناراحت کنه خدا واقعاااا تا دهن طرفو سرویس نکنه ول نمیکنه...جوری ک ...

والا ما سید نیستیم. اصلا خانواده مادریم هرکسی چیزی بهشون گفته باشه یا بدی بهشون کرده باشن جواب پس میدن دیر یا زود دقیقا عین همون اتفاق یا تهمت یا هرچی براشون اتفاق می افته. خانواده مادریم مذهبی و پوشیده هم نیستن ولی خیلی به اخلاقیات پای بندن.

من ساداتم یکی در حد اقدام به کشتنم حتی طلسم گرفتن برام پنج ماه بلاتکلیف گذاشتن هزار تا ظلم دیگه بهم ...

ببین طلسم کشتن گرفتن و نتونستن بکوشن چون خدا اون بالاست بالا سرته خودش مواظبته. شک نکن خدا خودش همچین جواب اونا رو بده حال کنی

اگه میشه برای منم دعا کن خدا ظلمشونو به خودشون برگردونه همون طور که جونی پولای منو گرفتن خدا همونارو ...

این ظلمایی ک اینا کردن بهت شک نکن آب خوش از گلوشون پایین نمیره صد درصد ،صد درصد ، صد درصد جوابشونو میبینن

بالاتر هم گفتم چون فرزند از والدینش متولد میشه اخلاق والدینش رو میگیره تفکر اونو میگیره و تا جای زیا ...

میای خصوصی در این مورد حرف بزنیم؟

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😉😅😅

ببین طلسم کشتن گرفتن و نتونستن بکوشن چون خدا اون بالاست بالا سرته خودش مواظبته. شک نکن خدا خودش همچی ...

دیگه چقدر بکشم میدونی وقتی فهمیدم چند سال بخاطر پول بابام باهام بوده ن خودم دوستم نداشته چ حالی شدم من خنگ فکر می کردم دوستم داره تا تونست دوشید الان به مرگم راضیه من دیگه نمیکشم فقط دوست دارم حق حقوقی که ازم این همه سال دوشید بگیرم نمیده تازه میگه سه دنگ خونتو مهریه تو ببخش به من بچه هم با خودت بدون نفقه وگرنه چهار سال همین طور نگهت میدارم موهات مثل دندونات سفید بشه

این هست من دیدم واقعا یه زنه افتاد تو زندگی زن و شوهر با اینکه شوهر و بچه هم داشت بالاخره یجوری قصر ...

خوب خودت که قشنگ تعریف کردی متنو بخون گلم. نوشتی مادره خراب بود دختره هم کِرم مادره خرابش تو تن خودش دعوت کرده بود مسیرشو ادامه داد خوب عاقبتش شبیه مادرش شد. مثلا زنعموی خودم با عمو من زندگی میکرد با چنتا مرد غریبه حال میکرد ولی دخترش واقعا از مادرش زده شده بود مسیرش رو نرفت زندگی ابرو مند با یه آقایی شروع کرد واقعا زندگی خوبی دارن. زنعموم طلاقش دادن و در به دره

شمر هم تا این حد افعی بود اینا با شمر فرقی ندارن

بخدا ببینیشون فرض کن ارثیه مادرشونو گرفتن یکی گفت حالا پول دستتونه حداقل روزه نماز هاشو بدید گفتن خب تا دو سال عذاب کشیده دیگه نیاز نیست روزه نمازبدیم براش اینا به مادرشونم رحم نکردند به من که خیلی بی رحمی کردن