2777
2789
عنوان

کارما

415 بازدید | 51 پست

به کارما اعتقادی دارید

تا حالا دیدید کسی کارمای کارش رو پس بده

کاش اونی که توی ذهنمه کارمای کارشو پس بده و ببینم

کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی قبولش دارم در لحظه

الان داشتم منچ بازی میکردم با غریبه بعد همه چی خوب

یه دختره خوب بود بعد دید که مهره اخرم منو زد و یعنی همهه حمله کردن بهش و من برنده شدم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اگه شده الان نمیبینی ولی بعدها کارما رو بچه ها باید پس بدن. آره دیدم ک کارما پس داد شـــــدید و چند برابرش رو طوری ک آرزو میکرد بمیره و نکشه دیگه

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.... من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(یه خردادی خوش قلب😍)

نه،اصن نمیدونم بدبختیایم کارمای کدوم کارامه شاید زندگی قبلیم ی 💩 خوردم😭

زندگی قبلی چیه؟ حتی اگ زندگی قبلی وجود داشت و گناه کردی خدا الان بهت زندگی جدید رو در اختیارت گزاشت یعنی یه فرصت دوباره بهت داد ک خودتو نشون بدی یعنی تو رو دوباره پاک به دنیا آورد از صفر متولد کرد پاکه پاک... پس اعمال این زندگیتو باید بررسی کنی ک از تولد تا الان چه کاری کردی و نکردی گلم. انشالله مربوط به خطا نباشه و فقط آزمون باشه برات. خدا انشالله مشکلاتی ک داری رو حل کنه مشکل منم حل کنه