2777
2789
عنوان

کارما

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 44 پست
زندگی قبلی چیه؟ حتی اگ زندگی قبلی وجود داشت و گناه کردی خدا الان بهت زندگی جدید رو در اختیارت گزاشت ...

قضاوت نمیکنم ولی میتونه تقاص کارهای والدین هم باشه....

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😉😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قضاوت نمیکنم ولی میتونه تقاص کارهای والدین هم باشه....

نه نمیتونه. وگرنه خدا بی رحم ترین خالق ب حساب میاد. من بدی کنم ربطی به بنده دیگش نداره... پدر مادرم بدی کنن ربطی به اعمال من نداره ... صد درصد در کنار بدی والدینم حتما بخاطر ژنتیکی ک از اونا دارم منم لابد یه کوچولو تو مسیرشون قدم برداشتم ک خدا منو هم مجازات کنه وگرنه حساب کتاب تمااام موجودات جداست. هرکی پرونده خودشو داره

نه نمیتونه. وگرنه خدا بی رحم ترین خالق ب حساب میاد. من بدی کنم ربطی به بنده دیگش نداره... پدر مادرم ...

پس چرا بعضی ها گناه میکنن ولی کارماش رو فرزندان پس میدن؟

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😉😅😅

من کافیه یچیزی بگم

حالا خوبه تو ذهنم میگم و چیز بدیم نمیگم به هیچ وجه دل کسیو نمیشکنم

کارما با گرز میاد برام

حالا اینایی که صدتا گناه کردن میبینم هرروز خوشبخت تر میشن پوستاشونم شفاف تر میشه

تهش مرگه، ولی درست میشه،شایدم نشه، به درک، و به خرک...ای فلک گر نمیزادی مرا اجاقت کور بود؟من که خود راضی به این خلقت نبودم،زور بود؟

پس چرا بعضی ها گناه میکنن ولی کارماش رو فرزندان پس میدن؟

بالاتر هم گفتم چون فرزند از والدینش متولد میشه اخلاق والدینش رو میگیره تفکر اونو میگیره و تا جای زیادی مثل اونا رفتار میکنه چه رفتار خوبه چه رفتار بده. حالا فرزندش اگ درست فکر کنه و مثل کار زشت والدینش رفتار نکنه هزااااار درصد خدا بهش زندگی خوب میده . من عینی این مورد رو دیدم تو چنتا خانواده هم دیدم. پدر مادر واقعا بی صفت ک بعضی از بچه هاشون شبیه اونا رفتار کردن زندگیشون داغون شد بعضی از بچه هاشون ک نه خودشون درست رفتار کردن مثل والدینشون نبودن واقعا زندگی خوبی دارن . واقعا دور ورم دارم میبینم

من سیدم جدم خیییلی سنگینه هرکی منو ناراحت کنه خدا واقعاااا تا دهن طرفو سرویس نکنه ول نمیکنه...جوری ک ...

تروخدا بیا دوتا نفرین هم به این دور و وریای من بکن نابودم کردن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:

من سیدم جدم خیییلی سنگینه هرکی منو ناراحت کنه خدا واقعاااا تا دهن طرفو سرویس نکنه ول نمیکنه...جوری ک ...

من ساداتم یکی در حد اقدام به کشتنم حتی طلسم گرفتن برام پنج ماه بلاتکلیف گذاشتن هزار تا ظلم دیگه بهم کرد ولی کو تقاص کارش خسته شدم دیگه نمیکشم

اگه میشه برای منم دعا کن خدا ظلمشونو به خودشون برگردونه همون طور که جونی پولای منو گرفتن خدا همونارو صد برابر ازشون بگیره همون طور که بچه منو بی پدر کردن خدا بچه های اونا بی پدر کنه الهی تقاص ظلمایی که کردن من شب به شب گریه کردم پس بدن دعا کن حق حقوق مو ازشون بزور بگیرم

بله خودم پس دادم

یک کاری کردم و فکر کردم چون همچین شرایطی ندارم هرگز برام پیش نمیاد

اما دوماه بعد تو همچین شرایطی به طرز تعجب آوری گیر افتادم و طرف رو درک کردم اما دیره

اون طرف نفهمید من کارما پس دادم شاید هموز هم ناراحته

تو هم اگر ناراحتی از کسی بدون کارما پس داده اما به تو که نمیگن

من سید نیستم اما دقیقا خدانکنه یکی دلمو بشکنه خدا واقعا براش جبران میکنه 🤍🙏🏻

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

اره عزیزم همینجا

ی کاربری رو راهنمایی کردم گفتم خانواده مهمه همسر ادم خیلی ب خانواده نگاه میکنه اونا چ رفتاری دارن

اگر بدونی چ حرفای زشتی بهم نسبت داد اصلا دهنم باز موند

خب تایپیک زدی دقیقا چ غلطی کنی اخه

بعدم گفت شوهرت فلانه بمانه ب شوهر من حسودی میکنی👀

بعدم کلی نفرین کرد مثل گربه کورا ک نفرین میکننا😁😁

بعدم مشخص شد همسرش دختر بازه و هوووف ...

از همینجا خواستم بگم کاربر تمنا

تو اون روز خیلی بی دلیل هم نفرین کردی هم حرف زشتی زدی هم نی نی یارو تگ کردی

ولی خدا تو زندگیت بهت برمیگردونه هانی