2789
عنوان

هر چی میکشیم...

209 بازدید | 23 پست

هرچی می‌کشیم از بی‌عرضگی قابیله، باید هابیلو که کشت آدم و‌ حوا رو هم می‌کشت خودشم خودکشی می‌کرد، به هرحال یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی‌پایانه...😓😓

یا ابرفض اعصاب نداری خواهر کشتار دسته جمعی😱

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بله کاملا" درسته  

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
یا ابرفض اعصاب نداری خواهر کشتار دسته جمعی😱

جییییغ  خوبی تو😍

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

😂😂😂😂😂😂👍👍

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
به نظر من که مشکل خود حضرت آدمه کلی نعمت خدا بهش داد یه سیبو گفت نخور وگرنه هممون از اول تو بهش بو ...

عی خدا😓تازه ادم اونقدر تورم و گرونی و اختلاس و بدبختی نداشت که 

جییییغ  خوبی تو😍

خیییلی بدی😞💔بخدا خداشاهده چند وقته توفکرتم😞هی میگم این بی معرفت کجاااست😍بخدا یکی هم اسمت بود اشتباه گرفتمش باتو ضایع شدم😂

کوجاااایی عشقممم😘😘😘😘زایمان کردی؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
والا😅

ولی قبول دارم راااحت میشدیم😂😂

خیییلی بدی😞💔بخدا خداشاهده چند وقته توفکرتم😞هی میگم این بی معرفت کجاااست😍بخدا یکی هم اسمت بود اشت ...

😃😃😁فدات خانمی ارع گلم عکسشو گذاشتم رو پروفایلم بیبین😉😆😆اسمشم یاشار گذاشتم

چ خبر از سیب خورا😂😂😂