2777
2789
عنوان

هر چی میکشیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
به نظر من که مشکل خود حضرت آدمه کلی نعمت خدا بهش داد یه سیبو گفت نخور وگرنه هممون از اول تو بهش بو ...

نه بابا از اول نقشه بوده، چون قبلش میگن میخوای رو زمین جنگ و خونریزی به پا کنی، یعنی از اول برنامه برای رو زمین داشتن، سیب بهانس خواهر من 

😃😃😁فدات خانمی ارع گلم عکسشو گذاشتم رو پروفایلم بیبین😉😆😆اسمشم یاشار گذاشتم چ خبر از سیب خورا😂 ...

ای جوووون دلمممممم😍😍😍😍😍بده من گازش بگیرم تولوخدا😂

هنوز درحال سیب خوری بسر میبرن😂😂😂😂😂گاهی بیا پیشمون عزیزدل

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جوووون دلمممممم😍😍😍😍😍بده من گازش بگیرم تولوخدا😂 هنوز درحال سیب خوری بسر میبرن😂😂😂😂😂گاهی ...

برووووو مال خودمه نوموخوام😛😛

😂😂😂😂چشم😍😘موفق باشن😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
برووووو مال خودمه نوموخوام😛😛 😂😂😂😂چشم😍😘موفق باشن😂

خیلی بیشووووری😭😭

توهم بهترشدی بخور عزیزم سیب مفیده😂💖💖😘

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
خیلی بیشووووری😭😭 توهم بهترشدی بخور عزیزم سیب مفیده😂💖💖😘

اشک من دکترم گفته نخور ضرر داره😂😂😂تو بخور واست خوبه😂نکنه دیشب خوردی هان😕😕😕

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
اشک من دکترم گفته نخور ضرر داره😂😂😂تو بخور واست خوبه😂نکنه دیشب خوردی هان😕😕😕

دکترت غلط خورده😂😂من میگم مفیده بگو چشم😒

نمیبینی چه سرحالممم😂😂😂😂😂😂

دکترت غلط خورده😂😂من میگم مفیده بگو چشم😒 نمیبینی چه سرحالممم😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂معلومه خیلی هم خوردی مراقب باش رو دل نکنی😂😆😆😆

😂😂😂😂معلومه خیلی هم خوردی مراقب باش رو دل نکنی😂😆😆😆

آلا بهت😂😂😂😂😂