2777
2789
عنوان

عوض شده

92 بازدید | 20 پست

با یکی چند سال ارتباط داشتم. اوایل آشنایی حرف از ازدواج میزد و شبیه عاشقا حرف میزد.اولش مقاومت میکردم. بعد که کم کم عاشقش شدم.اونم عوض شد و گفت من دنبال رابطه دوروزه ام. تا وقتی حالمون با هم خوبه با هم باشیم. منم گفتم نیستم اینجوری. اونم رفت .الان بعد پنج ماه برگشته میگه عاشقت شدم. دیدم بدون تو نمیتونم واقعا. انرژی مثبت بدین فقط.دعا کنید خوب پیش بره. خیلی خوشحالم.😁

چی باعث شد فکر کنی عوض شده😖😖😖😖😖

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی انقدر ساده ای ک باور کردیو برگشتی؟؟ بابا طرف فهمیده چقدر ساده ای داره ازت سو استفاده میکنه

اتفاقا هیچوقت روی خوش نشونش نمیدادم. با این که ازش خوشم میومد. همیشه از دستم ناراحت میشد.. این بار هم باز خودش برگشت ..

منم با یکی آشنا شدم همین چرندیات رو میگفت یک دفعه گم شد بعداز6ماه برگشت منتها من دیگه بهش حسی نداشتم ...

ای بابا ...

حالا من همیشه بهش حس دارم .کم هم نمیشه 🤦ولی به دلایلی هیچوقت بهش نشون ندادم که منم ازش خوشم میاد. واسه همین همیشه گله میکرد ازم و ناراحت میشد. آخرش هم خسته شد .اونجوری گفت ...

ولی الان باز اومده میگه نمیتونم دست بکشم ازت.

اتفاقا هیچوقت روی خوش نشونش نمیدادم. با این که ازش خوشم میومد. همیشه از دستم ناراحت میشد.. این بار ه ...

استباه کردی جواب شو دادی

قشنگ بااین کارت بهش فهموندی همه چیزو

لیاقتت بیشتر از این ادم هوله

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
و منی که منطزرم با یه دختر خوب اشنا بشم سریع پیشنهاد ازدواج بدم چون روحیم داغونه

دیگه اینجوری هم خوب نیس که سریع پیشنهاد ازدواج بدی. حداقل دو ماه فرصت آشنایی باید بدی

انشالله ک خیره ولی حواست باشه کسی ک یه بار رفته ...

یه بار نه . ده بار رفته اومده. هربار هم میگه نمیتونم از فکرت دربیام. 😓منم اینجوریم. اما باز هربار یه جوری ردش کردم. دیگه نمیتونم...