2777
2789
عنوان

عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 20 پست
یعنی انقدر ساده ای ک باور کردیو برگشتی؟؟ بابا طرف فهمیده چقدر ساده ای داره ازت سو استفاده میکنه

تا حالا جرأت نکرده ازم سواستفاده کنه :)

اون میگه تو داری منو اذیت میکنی

یه بار نه . ده بار رفته اومده. هربار هم میگه نمیتونم از فکرت دربیام. 😓منم اینجوریم. اما باز هربار ی ...

فک کن دو روز دیگه باهاش ازدواج هم کردی بعد تو عقد یا بعد عروسی یا با یه بچه ولت کنه بره میخوای چیکار کنی

جدی بگیر این اخلاقشو و ب خودت و آیندت فک کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حالا جرأت نکرده ازم سواستفاده کنه :)اون میگه تو داری منو اذیت میکنی

بازی با احساساتت و وقتی ک براش میزاری چیه اگه سو استفاده نیست؟

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
فک کن دو روز دیگه باهاش ازدواج هم کردی بعد تو عقد یا بعد عروسی یا با یه بچه ولت کنه بره میخوای چیکار ...

ای وااای ...

با بغض میگه نمیتونم ازت دل بکنم.😓

اصلا از ذهنم بیرون نمیره .مدام داره زنگ میزنه پیام میده که بیا ببینمت و از این حرفا ...دفعه قبل گوشه شالمو گرفته بود میگفت تو رو خدا تو هم منو دوس داشته باش

یه بار همین رفتن و برگشتنشو گفتم. گفتم با این کارت با احساسات من بازی میکنی. گفت تو خودت بارفتارت منو دور میکنی. اما من طاقت ندارم باز برمیگردم.

یه بار هم گفتم بلاکت میکنم.ببینم چی میگه. میگه تو مهربونی. این کارو با من نمیکنی ..من امیدوارم عاشقم بشی. خیلی ذهنمو درگیر کرده. فقط هم همین به دلم نشسته 😢

ای وااای ...با بغض میگه نمیتونم ازت دل بکنم.😓اصلا از ذهنم بیرون نمیره .مدام داره زنگ میزنه پیام مید ...

همین جمله تو مهربونی اینکارو با من نمیکنی ینی داره بهت حس عذاب وجدان میده ک نگذری ازش

همین جمله تو مهربونی اینکارو با من نمیکنی ینی داره بهت حس عذاب وجدان میده ک نگذری ازش

نه . عذاب وجدان ندارم. دوسش دارم واقعا.

ولی همین که یه بار گفت دنبال رابطه پایدار نیستم اعصابمو به هم ریخته .نمیتونم بهش بگم. دو دلم