2777
2789
عنوان

حجامت مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7977 بازدید | 30 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

جایگاه : از دیگر حجامت های ناحیه تنه حجامت مقعد است که در اطراف مخرج غائ[hljط انجام می شود.

نکات مربوط به روش اجرا : بیمار باید قبل از این حجامت، شکم را خالی کند و مقعد را کاملا نظافت کند و موهای زاید اطراف آن را بزداید. این حجامت نیاز به لیوان های کوچک و مخصوص دارد.

فواید : حجامت مقعد اگر چه به سبب سختی کار، ترس یا حیای بیماران و نبود لیوان های مناسب، دراین روزها کمتر انجام می شود امّا حجامتی است بسیار سودمند. این حجامت، اخلاط فاسد را از تمام بدن و از جمله سر جذب می کند و باعث سبکی، پاکیزگی و نشاط در کلّ بدن می شود و در درمان بواسیرهای خونی و غیرخونی؛ آماس ها یا خارش و سوزش مقعد؛ مشکلات امعاء داخل شکم(معده و روده ها، رحم و تخمدانها و …)؛ باز کردن خون قاعدگی؛ دردهای کمر و باس ن ها و بزرگی باس ن بانوان مفید است.

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
اونحارو چطور بادکش میکنن بادش خالی میشه که

از طرز دیدتون خوشم اومد 😊. 

ولی روی خود مقعد ، بادکش نمی اندازند ، بلکه منظور از حجامت مقعد ، حجامت اطراف مقعد با لیوان های خیلی کوچک میباشد . موفق باشین

عزیزم زالو بنداز،راحتتره وبهترجواب میده

نه نه نکنید این کارو 😧😧😧😧

زالو میره تو‌..‌.

زالو به دلیدل سیستم و ساختار بدنی که داره و تمایلش به خون ،معنولا میره به سمت نواخی پر خون تر 

حجامت این ناحیه مستلزم مهارت طبی و هنینطور آناتومی شناسی بدن میباشد .

بدون تخصص هیچ کاری رو انجام ندید مخصوصا در زمینه طبابت 

بنده ماساژور و تراپیست درجه ۲ با ۱۲ سال تجربه و دارای مدرک ماسوری با درجه مستر ۲  از کشور تایلند هستم خوشحال میشم کمکتون کنم 

شما زالو انداختید برای بواسیر؟خوب شدید؟تورو خدا جواب بدیدمن ۶ ماهه دارم از درد به خودم میپیچم بعد زا ...

عزیز خداروشکر من با پودرسعد کوفی خوب شدم ولی یکی از اشناها انجام دادن خیلی راضی بودند درضمن زالو سرخود نیست که هرجا بخواد بره کاملا کنترل میشه ودقیقا هر نکته ای که شخص بخواد زالو انداخته میشه