2777
2789
عنوان

فولیکول

233 بازدید | 41 پست

سلام دوستان؛ سایز فولیکول باید چند باشه؟

من یکساله تو اقدامم

سیکل 30روزه دارم

روز 12 رفتم سونو 2تا فولیکول به اندازه های 10 و 11 داشتم

دکتر سونو گفت که ضعیفن

ولی دکتر خودم گفت واسه روز 12 خیلی بد نیستن 

گفت این ماه ازمایش پرولاکتین بده واسه همسرمن ازمایش اسپرم نوشت

کوچیک بودن سایز فولیکول نشون دهنده ی تنبلی تخمدانه؟

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

من هنو باردار نيستم ولي مطمئن يك روز بيشتر طول بكشه همسرم سر من غرميزنه كه مشكل دارم و تحمل نداره🙁

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما گه ۳۰ روزه س خب زود رفتی سونو🤔

باید روز ۱۴ یا ۱۵ میرفتی

به نظرم من با توجه به اینکه ۳۰ روزه س خوب بوده 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من هنو باردار نيستم ولي مطمئن يك روز بيشتر طول بكشه همسرم سر من غرميزنه كه مشكل دارم و تحمل نداره🙁

وا مگه دست آدمه من 4 ساله نازایی دارم ولی هیچ وقت اینجوری فک نمی کنم احیانا همسرت مراکز ناباروری و ندیده که کلی هزینه چندجور عمل هر سری می کنن بازم نتیجه نمیگیرن

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
بله کوچیکن.ونشانه تنبلیه

باید چیکار کنم الان؟

من چون سیکل منظم دارم اصلا فکر نمی کردم تنبلی داشته باشم

دکترمم هیچ دارویی بهم نداد

وا مگه دست آدمه من 4 ساله نازایی دارم ولی هیچ وقت اینجوری فک نمی کنم احیانا همسرت مراکز ناباروری و ن ...

اره متاسفانه توقع داره هم هيچي نسده بار اول بشم ميگم يه دونه فوليكول دكتر گفت كم دارم كه خود به خود ممكنه خوب بشه ممكنه دارو بخوري بهم گفت من بچه دارويي نميخوام☹️

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

همسر منم کم طاقت شده این روزا ولی چاره چیه از دست ما که کاری برنمیاد

همسر منم کم طاقت شده این روزا ولی چاره چیه از دست ما که کاری برنمیاد

ايشالا باردار بشي عزيزم و همچنين كسايي كه نشدن

منكه ارزومه ندونسته باردار بشم تا به جاهاي ديگه نكشه

باید چیکار کنم الان؟ من چون سیکل منظم دارم اصلا فکر نمی کردم تنبلی داشته باشم دکترمم هیچ دارویی به ...

هیچی تحت نظردکترت باش عزیزم.بهت دارومیده درست میشه

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم