2777
2789
عنوان

فولیکول

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 41 پست
وا مگه دست آدمه من 4 ساله نازایی دارم ولی هیچ وقت اینجوری فک نمی کنم احیانا همسرت مراکز ناباروری و ن ...

امیدوارم بزودی باردار بشید عزیزم.واسه منم دعا کنید

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
اگه پرولاکتینت بالا نیست پیاز درمانی را امتحان کن

این دیگه چیه؟

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره هیچ دارویی مصرف نمیکنم

داروی تحریک تخمدان بهت بده مطمئن باش فولیکولت رشد میکنه نگران نباش

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

شما چرا باردار نميشي مشكل ازشماس يا همسرت؟

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
ايشالا باردار بشي عزيزم و همچنين كسايي كه نشدن منكه ارزومه ندونسته باردار بشم تا به جاهاي ديگه نكشه

ممنونم عزیزم الهی که شما هم همونجور که دوست داری نی نی دار شی بزووودی

شما چرا باردار نميشي مشكل ازشماس يا همسرت؟

تنبلی شدید دارم با دارو هم فولیکولم رشد نمیکنه الان جنین انتقال دادم منتظرم هفته بعد جوابشو بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

شما اطلاع داري من خونريزي تيره دارم چند وقته با بدن درد و تب و لرز ممكنه از سقط جنين يا بارداري باشه البته ارثي تو بارداري هم عادت ميشيم؟

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
تنبلی شدید دارم با دارو هم فولیکولم رشد نمیکنه الان جنین انتقال دادم منتظرم هفته بعد جوابشو بگیرم

هزينه اش چقدر بوده؟

ايشالا هفته ديگه تاپيك بارداري بزني عزيزم

خوب دکترت باید بهت دارو میداد که فولی هات سایزش زیاد تر بشه 

من 12 پری رفتم 14 بود فولی هام دکتر سونو هم گفت دارو مصرف کردی گفتم نه گفت پس دارو نیاز داری متفورمین دارم خوردم ماه اول باردار نشدم ماه دوم نمیدونم فولی ام چند بود ولی باردار شدم 

عادت ماهيانه ميشدي يا نه؟

برات دعا میکنم بزودی خبر بارداریتو بدی عزیزم

هزينه اش چقدر بوده؟ ايشالا هفته ديگه تاپيك بارداري بزني عزيزم

طرح تخفیف داشت تو محب یاس انجام دادم با داروهام تقریبا 2 تومن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب دکترت باید بهت دارو میداد که فولی هات سایزش زیاد تر بشه  من 12 پری رفتم 14 بود فولی هام ...

دکترم گفت تا جواب ازمایش اسپرم همسرم و پرولاکتین خودمو براش نبرم بهم دارو نمیده

برات دعا میکنم بزودی خبر بارداریتو بدی عزیزم

مرسی عزیزم ان شالله برای شما هم بدون دردسر دامنتون سبز بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40