2777
2789
عنوان

تک فرزندی

85 بازدید | 7 پست

یه دختر ۸ ساله دارم و تو شهر همسرم و دور از خونواده م زندگی میکنم، شوهرم درامدش بالاست ولی خسیسه، خودشیفته ست و مامانش و خودش براش اولویتن، با دخترم اکثرا پرخاش گره و رابطه ش با من سرده و تو این سالها هیچ نقشی تو نگهداری از دخترمون نداشت و من دست تنها بودم ، از طرفی تک فرزندی دخترم خیلی ناراحتم میکنه ، چند سالی اقدام کردم و باردار نشدم ولی سراغ Iui و اینا هم نرفتم،حالا با خودم فکر میکنم یک بچه ی دیگه رو از اول دست تنهایی بارداریو ویار و بی خوابی ها و تربیت و بزرگ کردنشو چجوری انجام بدم و میدونم که از سرکار رفتنم هم مجبورم بزنم و با مشکل خسیس بودن شوهرم باز به مشکل مالی هم میخورم

نمیدونم چیکار کنم؟؟؟

عزیزم توی این تصمیمات مهم از اینجا مشورت نگیر

خودت ماشاالله بالغی

دودوتا چهارتا کن

شرایط رو بسنج

خوووب فکر کن

بعد تصمیم بگیر

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند ... از بیانات قائد شهید در ۱۴ دی ۱۴۰۱ : زن، گل، عطر خوشبو و هوای تنفس در خانه است. 😌🌸

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم توی این تصمیمات مهم از اینجا مشورت نگیرخودت ماشاالله بالغیدودوتا چهارتا کنشرایط رو بسنج خوووب ...

با مشاور حرف زدم اونم همینا رو گفت اصلا در خودم امادگی روحی و جسمی ش رو نمیبینم فقط انگار میخوام دخترم تنها نباشه همینه میترسم از روزی که من نباشم ، ولی میدونم کهچقدر سخته و همین الانم اعصاب ندارم