یه دختر ۸ ساله دارم و تو شهر همسرم و دور از خونواده م زندگی میکنم، شوهرم درامدش بالاست ولی خسیسه، خودشیفته ست و مامانش و خودش براش اولویتن، با دخترم اکثرا پرخاش گره و رابطه ش با من سرده و تو این سالها هیچ نقشی تو نگهداری از دخترمون نداشت و من دست تنها بودم ، از طرفی تک فرزندی دخترم خیلی ناراحتم میکنه ، چند سالی اقدام کردم و باردار نشدم ولی سراغ Iui و اینا هم نرفتم،حالا با خودم فکر میکنم یک بچه ی دیگه رو از اول دست تنهایی بارداریو ویار و بی خوابی ها و تربیت و بزرگ کردنشو چجوری انجام بدم و میدونم که از سرکار رفتنم هم مجبورم بزنم و با مشکل خسیس بودن شوهرم باز به مشکل مالی هم میخورم
رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند ... از بیانات قائد شهید در ۱۴ دی ۱۴۰۱ : زن، گل، عطر خوشبو و هوای تنفس در خانه است. 😌🌸
عزیزم توی این تصمیمات مهم از اینجا مشورت نگیرخودت ماشاالله بالغیدودوتا چهارتا کنشرایط رو بسنج خوووب ...
با مشاور حرف زدم اونم همینا رو گفت اصلا در خودم امادگی روحی و جسمی ش رو نمیبینم فقط انگار میخوام دخترم تنها نباشه همینه میترسم از روزی که من نباشم ، ولی میدونم کهچقدر سخته و همین الانم اعصاب ندارم