2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 3180 بازدید | 164 پست
من خودمم بچه دارم می دونم واقعا بعضی وقتا آدم کم میاره ولی آخه ما ک کاریش نداریم ماهی یکبار مهمونی ب ...

به نظرم هر ماه یکبار برید خونش ولی شام نرید سخته

متاهلم لطفا آقایون درخواست ندید

عزیزم من هم تو موقعیت مشابه قرار گرفتم

تو اون لحظه ناراحت و دلگیر شدم ازشون با توجه به اینکه خیلی محترم و دوست داشتنی هستن برام ولی بعدا که بیشتر فکر کردم دیدم همینکه بچه شوهرشون بزرگ میکنن و سعی میکنن مثل بچه خودشون باهامون رفتار کنن کافیه ، قانع میشم و میگم شاید اگر من جای اون بودم رفتارم بدتر بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالله ک هر چ زودتر سلامتیتو ب دست بیاری عزیز دلم💕

مرسی عزیزم انشالله که تو و خواهرت هم توی زندگیتون هر روز خوشبخت تر و شادتر باشین و خیر و برکت توی زندگیتون روز به روز بیشتر و بیشتر بشه❤

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
کوچکترین بحثی پیش بیاد بینشون بابابام اینجوری میگ یعنی من بچه هاتو بزرگ کردمو فلان

پس مشکل کم کاری باباته.شما به دل نگیر از اون ناراحته

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

عزیزم بنظرم ایشون الطاف زیادی در حق شما داشتە و هیچکدومش وظیفەش نبودە حتی با اینکە واقف بودە بە اینکە پدرتون بچەدارە

این کە بعضی وقتا بیان میکنە،میخواد مطمئن بشە کە قدردانش هستین

حتی ممکنە کارهایی براتون کردە باشە کە بعضی از مادرا شاید برای بچەهاشون انجام ندن

زیاد نمیگه ها ولی بعضی وقتا ب رومون میاره و این بده🥹

عزیزم مادر آدمم بعضی اوقات اینطوری میگه چه برسه به این بنده خدا که این همه زحمت میکشه

سعی میکنن با احساساتم بازی کنن ولی اگر پیداش کردن منم بازی

کوچکترین بحثی پیش بیاد بینشون بابابام اینجوری میگ یعنی من بچه هاتو بزرگ کردمو فلان

از بابات دلخوری داره به خودتون نگیرید. من که مادرم از نامادری بدتر بوده قسم میخورم یه لیوان آبم دستم نداده منت کارهای نکردشو میذاره سرم دیگه نامادری شما که میگین خوب هم بوده. البته شایدم خودت خیلی خوبی جز خوبی نمی بینی.

با من طوری رفتار کردند که انگار من قلب ندارم.

خدا رو شکر ک دختر بودین ازدواج کردن بازم شکر ک ازدواجتون موفق بوده من خودم عروس اون خونه بودم خیلی ن ...

طبیعیه مردها در مورد بچه های خیلی به راه زن میرن یعنی یه بچه برای زن عزیزتر باشه شوهره هم همون میشه و بالعکس

با من طوری رفتار کردند که انگار من قلب ندارم.

استاتر دلت نمیخواد مادرتو ببینی لااقل زنگ بزن تلفنی حالشو بپرس وورادور از حال هم خبردار شید.

راستش خیلی دلم می خواد ولی خب میگم شاید مزاحم زندگیش باشم

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕