2777
2789
عنوان

پیشگویی زندگی

383 بازدید | 37 پست

مرحوم هوشنگ ابتهاج شاعر و نویسنده معاصر ایران که به تازگیمرحوم شدن ...

یه داستانی تعریف میکرد از بچگی خودش

میگفت مدرسه که بودم پدر یکی از همکلاسی هام علم غیب میدونست فااااال منو کشید و گفت تا ۹۴ سال عمر میکنی سخنگو میشی و نسل و فرزند زیادی داری

همونطور هم شد شاعر هوشنگ ابتهاج ۹۴ سالگی مرحوم شد و به گفته خودش فرزندان نوه و نبیره زیاد داشته و سخنگو زمانه معاصر ما شدن😊

اینارو گفتم به فکرم رو بگم... شاید همه چی توی سرنوشته و تقدیر از قبل نوشته شده اینکه من کار و درس و ازرواج و فرزند آوری... به تاخیره یا نمیشه یا به بهترین نحو میشه برای کاری تلاش میکنیم نتیجه نمیده یا بدون تلاش نتیجه میبینم....اینم فکر میکنم کارمای نیت و کردار ما یا دعا و نفرین و تغییر درونی همشون باید تغییر سرنوشت میشن روی آینده اثر دارن

زیادی فکر و حرص چیزی رو نخوریم خدا خودش ما رو خلق کرده خودش هم برامون میبره جلو

مطمئن هستی عزیزم اینا رو خودشون تعریف کردن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئن هستی عزیزم اینا رو خودشون تعریف کردن

اره فیلمش هست با صدای خودش هم بود

توی یه مصابحه مانند بود تعریف میکرد

حتی ایشون هم نمیگفت زمان قدیم که تکنولوژی و ترویج فساد اخلاقی نبوده کمتر بوده افراد قلب و چشم پاک زیاد میشدن که کرامت خاصی خدا بهشون بده

یعنی چی؟یعنی یکی سرنوشتش اینه که قاتل بشه یکی دزد بشه یکی خلافکار بشه یکی خائن؟اگه اینطوریه اصلا چرا ...

یه داستانی میخوندم حضرت خزر از خد دستور میگیره به نوزدان پسر رو بکشه و علتش این بوده بچه بزرگ شه قاتل و دزد میشده داستانش. معتبره ها

به شخصه نمیدونم والله

یه داستانی میخوندم حضرت خزر از خد دستور میگیره به نوزدان پسر رو بکشه و علتش این بوده بچه بزرگ شه قات ...

وا مگه میشه خدا به پیامبر دستور بده بگه برو نوزاد بکش؟خب چرا خلقش کرد که بعد بگه برو بکش😐

بر چه اساس میگید معتبره کتاب خاصی داره؟

وا مگه میشه خدا به پیامبر دستور بده بگه برو نوزاد بکش؟خب چرا خلقش کرد که بعد بگه برو بکش😐بر چه اساس ...

این داستانش هست شما میتونید سرچ کنی ببینی معتبره یا نه

درمورد فلسفه تقدیر و اختیار سرنوشت نمیشه با دو تا داستان رفت جلو

اگه پس تقدیره همه چی و از قبل برنامه ریزی شدهچرا ما باید بعدن جوابگوی گناه و کار اشتباه باشیم؟یا این ...

این که نمیدونیم کدوم درسته حکمت خداست

قطعاا کسی که توی فقر و بدبختی گناه کنه با کسی که توی رفاه و خوشی همون گناه کنه یکسان نیستن اصلااااااا

دیگه اینا حکمته منم نمیدونم چون عادلانه نیست زندگی ها

یعنی چی؟یعنی یکی سرنوشتش اینه که قاتل بشه یکی دزد بشه یکی خلافکار بشه یکی خائن؟اگه اینطوریه اصلا چرا ...

واقعا این سوالات داره روانیم میکنه بااینکه اعتقادات مذهبی محکمی دارم ولی این تنها سوالیه که درکش نمیکنم رابطه ی اختیار انسان با سرنوشتش چیه چطوریه

Maybe in another life...💔

این داستانش هست شما میتونید سرچ کنی ببینی معتبره یا نه درمورد فلسفه تقدیر و اختیار سرنوشت نمیشه با د ...

نه منظورم این بود که اگر کتاب خاصیه معرفی کنید که برم بخونم چون نشنیده بودم جالب بود برام ..

میدونی من فکرمیکنم کلا فلسفه ی خلقت و سرنوشت و تقدیر فراتر از اونیه که ماها میدونیم اگه قرار بود خدا برای ما یه خط زندگی رو درنظر بگیره که دیگه ماها اشرف مخلوقاتش نمیشدیم بهمون هم قدرت تفکر و اختیار نمیداد

نمیدونم فلسفه چیه ولی امیدوارم واقعا قبل از مرگم حداقل از توانایی هایی که خدا بهمون داده و خیلیاشو نمیدونیم باخبر بشم😂