2777
2789
عنوان

پیشگویی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 38 پست
یعنی چی؟یعنی یکی سرنوشتش اینه که قاتل بشه یکی دزد بشه یکی خلافکار بشه یکی خائن؟اگه اینطوریه اصلا چرا ...

نه ببین خداخودش گفته سرنوشت همه رونوشته ماباتفکرودهامیتونیم این سرنوشت تعقیربدیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا این سوالات داره روانیم میکنه بااینکه اعتقادات مذهبی محکمی دارم ولی این تنها سوالیه که درکش نمی ...

ببین اینطوریه که خدا بهت قدرت تفکر و اختیار داده و فرق شما با سایر مخلوقات هم همینه توی تقدیر من فکرمیکنم یه بدترین مقدر شده و یه بهترین و اینکه شما کدوم رو انتخاب کنی بر اساس همون قدرت اختیاره(مثلا شمر میتونست یه راه دیگه رو انتخاب کنه ولی بدترین رو انتخاب کرد) که به هرحال یه جایی عیار این اشرف مخلوقات بودن هم مشخص بشه

دیگه نمیدونم چقدر از طرز تفکر من درسته 😂

نه منظورم این بود که اگر کتاب خاصیه معرفی کنید که برم بخونم چون نشنیده بودم جالب بود برام ..میدونی م ...

آره چیدن راز سرنوشت رو فقط خدا میدونه

ببخشید اسم خضر هم اشتباه نوشتم😂😂😂

ولی خیلی چیزا مثل دعا اعمال نیت و بد کارما ... تأثیر میزاره قطعا

اما دست آخر باید همشو بسپاریم به خدا خیلی پیچیده و سخته واقعا

نه ببین خداخودش گفته سرنوشت همه رونوشته ماباتفکرودهامیتونیم این سرنوشت تعقیربدیم

یه کامنت پایین تر از شمانوشتم طرز فکرم رو

درست یا غلطش رو نمیدونم واقعا ولی به نظرم منطقی ترین چیزیه که به ذهن خودم میرسید

ببین اینطوریه که خدا بهت قدرت تفکر و اختیار داده و فرق شما با سایر مخلوقات هم همینه توی تقدیر من فکر ...

منم نمیدونم ولی فکرم میگه ترکیب قدرت خدا و اختیار ماست یه جا خدا میبره جلو یه جا اجازه میده اختیار ما ببره جلو

هر چی بیشتر به این چیزا فکر میکنم بیشتر میرم عمقش و مبهم تر میشه

آره چیدن راز سرنوشت رو فقط خدا میدونه ببخشید اسم خضر هم اشتباه نوشتم😂😂😂ولی خیلی چیزا مثل دعا اعما ...

فعلا چیزی که شخصااااا بهش رسیدم تو زندگی شخصیم اینه که ذهن آدمیزاد واقعا قدرتمنده و محااااااله اصلا به چیزی فکرکنی و اتفاق نیوفته حداقل برای خودم اینطوری بوده

ما آدما از قدرت های خودمون خبر نداریم واقعا

واقعا این سوالات داره روانیم میکنه بااینکه اعتقادات مذهبی محکمی دارم ولی این تنها سوالیه که درکش نمی ...

چرا کامنتا جا به جا میاد برام

ببین بنظرم ترکیب قدرت خدا و سرنوشت ماست

مثلا خدا برای من یه شوهر معمولی گذاشته در آینده ازدواج کنه حالا من میام کنکور میدم پزشکی میارم سرنوشتم عوض میشه اینجا خدا هم مسیر و آینده جدید برام مینویسه

یه جای قرآن نوشته انسان خودش دو تغییر بده حدا هم تقدیرش رو تغییر میده. یا مثلا دعای مادر یا لعن مظلوم سرنوشت عوض میکنه .... و خیلی چیزا

مثلا من قرار بوده ۸۰ سال عمر گنم یهو یه دیونه میاد زیرم میکنه میمیرم نمیدونم چجوریه بازم سخته نظر قطعی دادن

یه داستانی میخوندم حضرت خزر از خد دستور میگیره به نوزدان پسر رو بکشه و علتش این بوده بچه بزرگ شه قات ...

قاتل نبوده. گفته بود بزرگ بشه کافر می شه و خانواده اش خیلی اذیت می کنه. خدا به حضرت خضر گفته بود که اون بکش تا به جاش یه بچه صالح بهشون بدم

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

وا مگه میشه خدا به پیامبر دستور بده بگه برو نوزاد بکش؟خب چرا خلقش کرد که بعد بگه برو بکش😐بر چه اساس ...

یعنی تا حالا داستان حضرت خضر و حضرت موسی رو نشنیدی؟

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

نه منظورم این بود که اگر کتاب خاصیه معرفی کنید که برم بخونم چون نشنیده بودم جالب بود برام ..میدونی م ...

من اینو میدونم که از زمان حضرت محمد خداوند فرمود

دینم رو بر شما کامل کردم یعنی دیگه حکم و خوب و بد و....

به طور کامل به مردم معرفی شد

چون از لحاظ عقل و فهم و... به اون مرحله رسیده بودن

و داستان های عبرت آموز گذشتگان و عذاب الهی به صورت گروهی و .... تمام شد

و انسان ها مسئولیت بیشتری در برابر کردار و رفتارهای خودشون داشتن

بنابراین حکم های قبل زمان حضرت محمد با بعد زمان ایشون

ممکنه متغیر باشن

قاتل نبوده. گفته بود بزرگ بشه کافر می شه و خانواده اش خیلی اذیت می کنه. خدا به حضرت خضر گفته بود ک ...

اونی که من شنیدم قاتل و دزد میشه هم خانواده هم مردم روستا اذیت میکنه ... به هر حال منظور اینه آدم بدی میشده

چیزی که سواله خدا چرا این سرنوشت رو برای اون نوزاد گذاشته که حالا دستور سریع مردنش رو داده؟ اینا حکمت هایی هستن که ما نیمفهمیم