2777
2789
عنوان

دانشگاه تبریز

111 بازدید | 16 پست

سلام

اینجا کسی ارشد رو دانشگاه تبریز بوده؟

به عنوان یه فارس نظرش چی بوده؟

من میترسم خیلی چون میگن اکثرا باهات فارسی صحبت نمیکنن و ترک نباشی خیلی برات سخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم سوالت اصلا طبیعی نیست

چرا طبیعیه دایی منم دانشگاه تبریز قبول شد همین دغده رو داشت

ولی اسی خیالت راحت جوابتو میدن الان اوکی شدن اون قدیم بود

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی

چرا طبیعیه دایی منم دانشگاه تبریز قبول شد همین دغده رو داشت ولی اسی خیالت راحت جوابتو میدن الان اوکی ...

به نظرم طبیعی نیست این تاپیک دقیقا با این متن قبلا بارها دیدم بعدا مشخص شده طرف نه دانشجوعه نه تبریز رفته

فقط برای بحث قومیتی میزنه

چرا طبیعیه دایی منم دانشگاه تبریز قبول شد همین دغده رو داشت ولی اسی خیالت راحت جوابتو میدن الان اوکی ...

مرسی عزیزم ، من راهم دوره خیلی و خوابگاه هم باید برم

توی خوابگاه از اطراف تبریز هم سکونت دارن؟ چون به من گفتن توی خوابگاه هم ترکی صحبت میکنن باید یکم بلد باشی

مرسی عزیزم ، من راهم دوره خیلی و خوابگاه هم باید برم توی خوابگاه از اطراف تبریز هم سکونت دارن؟ چون ب ...

گل قشنگم خسته نمیشی از این تاپیکا؟

چرا هرچی صحبت میکنیم تاپیک میزنی؟

چجوری این همه مدت کامنت اصلا نذاشتی؟

چون اخرین تایپک من مال دوره کارشناسی بود ۴سال پیش

داشتم سرچ میکردم دیدم جواب پیدا نمیکنم

برگشتم به اکانتم که بپرسم اینبار از ارشدم

وای چه جای وحشتناکیه اینجا

چون اخرین تایپک من مال دوره کارشناسی بود ۴سال پیشداشتم سرچ میکردم دیدم جواب پیدا نمیکنم برگشتم به اک ...

اینم حرفیه آدمیمم دیگه بالخره🙁

من خودم دوستام فارسن از کنارمم جم نمیخورن بیشتر از هم زبونای خودم دوستشون دارم اون سر دنیان ولی خب ترکیم بخاطرشون تو خوابگاه فارسی حرف میزینم اینم بگم اوایلش بهشون فحش یاد دادیم از کسی شنیدن کم نیارن

اینم حرفیه آدمیمم دیگه بالخره🙁من خودم دوستام فارسن از کنارمم جم نمیخورن بیشتر از هم زبونای خودم دوس ...

مرسی عزیزم که بهم جواب دادین بدون متهم کردنم :)

منم دوستای تبریزی دارم ، ولی چون در مورد خودت جواب دانشگاه اطلاع نداشتن نتونستن کمکم کنن . خیلی لطف کردی