2777
2789
عنوان

تحلیل لثه

207 بازدید | 23 پست

سلام

اینجا کسی هست مشکلش مثل من باشم فکر نکنم بدبخت تر از من وجود داشته باشه خیلی تو نی نی سایت یا گوگل گشتم مورد اینجوری مثل خودم پیدا نکردم

من از بچگی دندونام جنسشان بد بود و متاسفانه از رو ناآگاهی والدینم تا درد میکرد و خراب میشد میبردن میکشیدن

الان کلا دندون آسیاب ندارم و بالا ۳ ،۴ تا دندونم خالیه

میخواستم ایمپلنت کنم عکس گرفتم دکترا گفتن لثه ات خیللی تحیل رفته نمیتونی حتی تیکه ام سخته با وجود اینمدل لثه بخوام بزارم

دلم خیلی گرفته حالم خرابه مگه چند سالمه که باید دندون نداشته باشم نتونمم بزارم

کاش مرگم برسه راحت بشم

نمیتونم چیزی درست بخورم خیللی اذیتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش چند دکتر خوب پیگیر باشنشی مثل مامنم اونم بخاطر تحلیل لثه هیچ کاری نتونستن براش انجام بدن الا ...

چه خاکی به سرم کنم هر جا میرم قبول نمیکنن

پیوند استخوانم دکتر گفت ۵۰ ۵۰ میشه و ریسکه

شوهرم قبول نمیکنه پیوند بزنم

میدونی چقد گریه کردم من فقط ۲۵ سالمه حقم نبود اینارو بچشم

فک کن پودر استخوان بزنن برای کسایی ک تحلیل لثه دارن، امان از خانواده ها ناآگاه !

جالبه خانوادم میگن تو خودت تقصیر داری مراقب نبودی

بخدا یادمه تا درد داشتم فقط میبردن میکشیدن منم بچه بودم عقلم نمیکشید دندون چقد مهمه

برو پیش چند دکتر خوب پیگیر باشنشی مثل مامنم اونم بخاطر تحلیل لثه هیچ کاری نتونستن براش انجام بدن الا ...

من سنم به ۵۰ نمیرسه تا دوسال دیگه کلا نمیتونم چیزی بخورم

چقددددر بدبختم :(((((

چه خاکی به سرم کنم هر جا میرم قبول نمیکنن پیوند استخوانم دکتر گفت ۵۰ ۵۰ میشه و ریسکه شوهرم قبول نمیک ...

الهی بگردم ایشالله که نتیجه بگیری حتمن برو پیش چنتا دکتر خوب ببین اونا چیمگن ماهم کلن ارثیه لثه ها مون زود داغون میشن

عزیزم شما اون حالت گیجی و منگی ک داشتید برطرف شد؟ ی فرد عزیزی تو زندگیم دچارش شده و من خیلی استرس دا ...

انشانه خوب میشن

چند سالشونه چند وقته دچارن

ببین سعی کنید.از اون حال درش بیارین و بهش بگین اصلا به حالت مسخش توجه نکنه اگه بهش دقت کنه و بره تو بحرش عین باتلاق میمونه هی میکشدش تو حالش بدتر میشه

علاج این بیماری بی توجهی بهش و نترسیدن ازشه

در کنارش اگه دکتر بهش دارو داده بخوره

بگو بخش قرآن بخونه و به خدا توکل کنه از اون کمک بخواد خدا عالم به غیب و نهان همه آدماست

تغذیه اشم مهمه یه مدت سردیجات نخوره و چیزایی گرم مثل سیاه دانه و عسل خراما .ارده شیره. یا تو چایی زنجفیل دارچین کلا چیزایی که سودا برن بخوره

پنیکم بله ولی مسخم گاهی خوبم گاهی دوباره برمیگرده

میشه با هم حرف بزنیم خیلی در موندم حالم بده من پنیکم چند سال بود خوب شده بود امسال تیر ماه سر کار شدیدا پنیک شدم بعد اون دوباره وسواس فکری شدید گرفتم به همه چی حساس شدم همش پنیک شدم ترس از دیونه شدم گرفتم انقد میترسم که حتی بیرون میرم میترسم به آدما نگاه کنم علائم جنون رو خوندم همش نیاد تو ذهنم همش میگه نکنه توهم میزنی نکنه عجیب داری میبینی زندگیم جهنم شده نزدیک ازدواجمم بود که این اتفاق افتاد برام 😭