2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تاثیر داره یانه اگ تاثیر داشته باشه قیمت مهم نیس

واقعا تاثیر داره من الان پوستم خیلی صاف و بدون لک شده تا جوش بزنم کترل رو میزنم درجا خشکش میکنه،باید خییییلی کم بزنی و یه شب درمیون یه لایه ی نازک بزن ،دو روز بعد لایه برداریش شروع میشه قرمز میشه و پوسته پوسته ولی بعدش واقعا پوست صاف میشه

عزبزم راکوتان برای جوشه نه برای جای جوش ،بعدشم خیییلی عوارض داره ها مراقب باش

اره عوارض که داره 

ولی میگفتن جای قرمز جوشم میبره یعنی الکیه😶

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
واقعا تاثیر داره من الان پوستم خیلی صاف و بدون لک شده تا جوش بزنم کترل رو میزنم درجا خشکش میکنه،باید ...

اگ اینجور باشه که خیلی خوبه

وای مرسی عزیزم ایشالله رو پوست منم جواب بده

فقط از کجا باید تهیه کنم داروخونه

اره عوارض که داره  ولی میگفتن جای قرمز جوشم میبره یعنی الکیه😶

آره بابا الکیه عوارض خیلی زیادی داره که حتی اگه جای جوشم ببره به عوارضش نمی ارزه،بهترین چیزا واسه جوش ،کپسول داکسی سایکلین روزی یکی ،محلول ازیتروماسین ۴ درصد ،صابون نوباکتر و پماد کترل هستش 😊

واقعا تاثیر داره من الان پوستم خیلی صاف و بدون لک شده تا جوش بزنم کترل رو میزنم درجا خشکش میکنه،باید ...

عزیزم پماد کترل رو روی جوش بزم یا روی لک که همون جای جوشه 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
اگ اینجور باشه که خیلی خوبه وای مرسی عزیزم ایشالله رو پوست منم جواب بده فقط از کجا باید تهیه کنم د ...

آره گلم از داروخونه بگیر ،ولی وقتی لایه برداریت شروع شد بند اینا نزن که پوستت تحریک شه ها ،قرمز هم شدی نترس ،من وقتی لایه بردار میزنم شوهرم سکته میکنه ،منم فقط میخندم نمیتونه تصور کن پوست ریخته بشه 😂😂😂