2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 11021 بازدید | 71 پست
ويروس چندسال تو بدن ميمونه ممكنه مال قبل از ازدواج همسر باشه

همسری که بعد از ازدواج خیانت نکنه قبلش هم نمیکرده 😉

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اتفاقا ایمنی من بالاست و دارم پردنیزولون میخورم که ایمنیم سرکوب بشه! چون سه تا سقط بخاطر ایمنی بالا ...

فکر نکنم جای نگرانی باشه . به هر حال توی دوره بعدی پاپ اسمیرت میتونی بخای که برات اسکن اچ پی وی انجام بدن. نوعش هم مشخص میشه. 

توی آمریکا که کلا اگر اسمیرت اوکی باشه حتی اسکن هم نمیکنن. همینطور اگر زیر 30 سال باشی هیچ نگرانی بهت نمیدن چون بدن و سلول هاش قوی هستن و خودش ویروس رو غیر فعال میکنه. 

ولی از اونجایی که این پروسه سرطانی شدن حدود 10 تا 15 سال طول میکشه لازمه که مرتب چک کنید تا تو سنین بالا به مشکل نخورید

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
قبلش كه خيانت محسوب نميشه شايد با يكي بوده يعني به نظرتون مردها تا شب عروسي باكره ان ؟

بستگی به مرد داره. دیگه هرکس خودش میدونه شوهرش چیکارست

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
بچه ها واقعا از کاندوم رد میشه

از کاندوم رد نمیشه. ولی مسئله اینجاست که کاندوم کل اون قسمت رو پوشش نمیده. این ویروس هم با تماس پوستی منتقل میشه.

راههای انتقال تماس جنسی و تماس دهانی 

و البته یه راه انتقال های ضعیفی هست مثل لیزر و اپیلاسیون و ژیلت مشترک . حالا نمیدونم این قسمت رو دکتر ها اضافه کردن که جنگ و دعوا توی خانواده ها درست نشه یا اینکه واقعا احتمال انتقال هست

و البته یه راه انتقال های ضعیفی هست مثل لیزر و اپیلاسیون و ژیلت مشترک . حالا نمیدونم این قسمت ر ...

دكتري كه من ميرم 

متخصص زنان و فوق تخصص آنكولوژ ه

خانمهاي مشكل دار تو زمينه hpv ميان پيشش چون متخصص ش ه

اون گفت فقط ارتباط جنسي

استخر و دريا و توالت فرنگي احتمالش صفره

❤️❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز