2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 11021 بازدید | 71 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باچه آزمایشی مشخص میشه؟ من اخیرا پا اسمیر دادم. و مشکلی نبوده. بنظرتون تو پاپ اسمیر مشخص میشه این وی ...

موقع پاپ اسمیر باید بخاید که اسکن اچ پی وی هم انجام بدن. ولی در حالت نرمال اگر پاپ اسمیرتون طبیعی باشه حتی اگر اچ پی وی هم داشته باشید نگران کننده نیست. کافیه ایمنی بدنتون رو ببرید بالا تا بدنتون خودش ویروس رو غیر فعال کنه

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
اینکه تو ایران در حال افزایشه اینکه علائم داره اینکه یه سریا رفتن و داشتن اینکه کاند وم مانع انتق ...

يه دكتر بري

همه رو ميفهمي

كلي زن نشسته كه اين مشكل رو داره

❤️❤️

ی ویروسه که باعث بروز زگیل توی دستگاه تناسلی آقایون و خانوما میشه.و اگه درمان نشه چند سال بعد باعث سرطان دهانه رحم در خانوما و سرطان آلت آقایون میشه.خیلی شایع شده دوست من بخاطر روابط آزادی ک داشت گرفته بود.الان حتی نمیتونه نزدیکی داشته باشه

این واکسن برای کسایی توصیه میشه که خودشون یا همسرشون در قید تعهدهای زناشویی نیستن و روابط جنسی خارج ...

ويروس چندسال تو بدن ميمونه

ممكنه مال قبل از ازدواج همسر باشه

❤️❤️
موقع پاپ اسمیر باید بخاید که اسکن اچ پی وی هم انجام بدن. ولی در حالت نرمال اگر پاپ اسمیرتون طبیعی با ...

اتفاقا ایمنی من بالاست و دارم پردنیزولون میخورم که ایمنیم سرکوب بشه! چون سه تا سقط بخاطر ایمنی بالا داشتم که بدنم به جنین واکنش میداد!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

می تونه باعث سرطان رحم و همینطور زبان دهان و  حنجره . البته سوش های پر خطرش . 

دکتر من سال 93 گفت که اپیدمی شده ولی خیلی ها خبر ندارن

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
باچه آزمایشی مشخص میشه؟ من اخیرا پا اسمیر دادم. و مشکلی نبوده. بنظرتون تو پاپ اسمیر مشخص میشه این وی ...

آزمايش مخصوص hpv

مثل پاپ اسمير ه ولي حدود ٣٠٠ هزارتومان ه

❤️❤️
شما میرید دکتر از همه میپرسید مشکلشون چیه؟ یا اینکه گروهی میرید تو اتاق 

همه با هم حرف ميزنن و مطب چون شلوغ ه زمان زيادي تو مطب هستيم

و اينكه آزمايش تكميلي ه كساني كه hpv دارن اسمش كولپوسكوپي ه

كساني كه ميان دكتر و ميخوان كولپو كنن همه درگير ان

❤️❤️
2790
2778
2791
2779