2777
2789
عنوان

ویروس hpv

11021 بازدید | 71 پست

بچه ها این ویروس که تو ماه عسل ازش صحبت شد به شدت تو ایران در حال افزایش ه 

و کسانی که با دیدن این برنامه علایم اش رو داشتن رفتن آزمایش دادن و خیلی ها  داشتن و نمیدونستن 

اگه شوهراتون رفتار پر خطر دارن خیلی مواظب باشین برای نجات خودتون  موقع نزدیکی از کان دوم استفاه کنین 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرامون رفتار پرخطر داشته باشن

تبدیل به جنازه میشن نیاز به نگرانی نیست

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

چه علائمی داره؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من برنامه شو ندیدم میشه یکم بیشتر راعنمایی کنین؟

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

باچه آزمایشی مشخص میشه؟ من اخیرا پا اسمیر دادم. و مشکلی نبوده. بنظرتون تو پاپ اسمیر مشخص میشه این ویروس؟؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

این واکسن برای کسایی توصیه میشه که خودشون یا همسرشون در قید تعهدهای زناشویی نیستن و روابط جنسی خارج از خانواده دارن.

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز