2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 11021 بازدید | 71 پست
آره ولی گاهی هم خانوما خیانت میکنن فقط نردا نیستن 

خانونا رو تو پست قبلیم گفتم😀

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای از دست این مملکت...چرا واکسنشو نمیزن؟! کاش وارد میکردن حداقل خودمون میخریدیم میزدیم

عزیزم الان واکسنش هست. گارداسیل سه دوره داره. بهترین زمان اثر بخشیش هم تا 26 سالگیه. ولی من 35 سالم بود زدم

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
عزیزم الان واکسنش هست. گارداسیل سه دوره داره. بهترین زمان اثر بخشیش هم تا 26 سالگیه. ولی من 35 سالم ...

دكتر به من گفت بايد قبل از شروع فعاليت جنسي باشه

واسه بچه مدرسه ها تو يه سري كشورها اجباري ه

❤️❤️
دكتر به من گفت بايد قبل از شروع فعاليت جنسي باشه واسه بچه مدرسه ها تو يه سري كشورها اجباري ه

بله بهترین زمانش قبل از شروع فعالیت جنسیه. معمولا تا قبل از 12 سالگی میزنن. ولی از اونجایی که  اچ پی وی انواع مختلف داره شما حتی ممکنه به نوع کم خطرش مبتلا شده باشی ولی واکسن میتونه کمک کنه به نوع پر خطر دچار نشی یا اینکه به پر خطر تبدیل نشه. منم برای همین واکسن زدم. چون واکسنش فقط 4 نوع پر خطر رو پوشش میده . البته انواع پر خطرش بیشتر از اینهاست. 

عزیزم الان واکسنش هست. گارداسیل سه دوره داره. بهترین زمان اثر بخشیش هم تا 26 سالگیه. ولی من 35 سالم ...

واقعا؟ ولی من از استاده مون شنیده بودم تو ایران نیس

چقده قیمتش؟ از کجا باید بگیریم؟

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!
واقعا؟ ولی من از استاده مون شنیده بودم تو ایران نیس چقده قیمتش؟ از کجا باید بگیریم؟

چرا خانومی. سال هاست که توی ایران هست. هلال احمر داره. سال 93 سه دوره اش 900 هزار تومن بود. الان نمیدونم. الان البته گارداسیل 9 هم هست که تقریبا تمام سوش های خطرناک رو پوشش میده. اون رو نمیدونم ایران هست یا نه

2790
2778
2791
2779
2792