2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاامم شب خوش

خیلیههه

حامیم (مرور) میگه که : من خاطراتم با تو رو هر شب مرور میکنم میمیرم از دوریت ولی حفظ غرور میکنم

هایده (سوغاتی) عزیز ترین سوغاتیه غبار پیراهن تو عمر دوبارهه منه دیدن و بوییدن تو

چاووشی ( هم خواب) همخواب رقیبانی و من تاااب ندارم بی تابم و از غصه ی این خواب ندارم

محسن یگانه (ندارمت) موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت

آرش دلفان ( دوباره دل) دوباره دل هوای با تو بودن کردههههههههههه نگو که این دل دوریههه عشقتوو باور کردهه

حمید عسکری ( آهنگی که دوست داشتی) تموم شهر همدستن که منو یاد تو بندازن تو نیستی سرد و یخبندون همه فصلا پاییزه گذشتن از تو واسه من گذشتن از همه چیزه

ایهام (جانا) جانا دلم را ربوده ای فریبانه به انتظار تو غریبانههه نشستم ببینم آن دو چشم مست و دلبرانه

آرش والا ( کوچه) بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم ( شعر از جناب مشیریه)

شجریان/ سالار عقیلی ( ساغرم شکسته ای ساقی) ساغرم شکسته ای ساقی رفته ام ز دست ای ساقی

در جایی که برادر به برادر نکند رحم/// بیگانه برای تو برادر شدنی نیست

کل اهنگ های روزبه بمانی و قربانی

روزبه بمانی : شلیک /و بسه برگرد /و خودم خواستم با تمام وجود/

علیرضا قربانی :نمانده در دلم دگر توان دوری/ مرا ببخش (بسیارررررر فوق العاده هست این موزیک)/ ای در دلم نشسته از تو کجا گریزم و ...

خدای بینهایت از هیدن_شکرت از تتلو-اگه دپ جدید میخوای بلاتکلیف از شایع

مهر وطن رو در دل افروختیم به هیچ دیاری وطن رو نفروختیم پس بیا تو این مسیر تاریک بتونیم روشنی و افتخار تاریخ بمونیم:)

سلاااام به تو ای دوستمرسی از وقتی که گذاشتی میرم که بشنومشون دستت طلا🤍🫂

خواهش میکنم عزیزم نوش روحت باشهicon ببخش دیگه زیاد شاد نیستن گفتی قفلی باشه من اهنگ های قفلیم فقط این جور سبکان

خواهش میکنم عزیزم نوش روحت باشه ببخش دیگه زیاد شاد نیستن گفتی قفلی باشه من اهنگ های قفلیم فقط این ج ...

عالی عزیزم فعلا چندتاشو دان کردم خیلی قشنگن سبک منم همیناست دارم تکراری شدن واسم چندین ساله گوش میکنم

عالی عزیزم فعلا چندتاشو دان کردم خیلی قشنگن سبک منم همیناست دارم تکراری شدن واسم چندین ساله گوش میکن ...

هعیی یاد این بیته افتادم غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند سن هر کس را غمش اندازه گیری میکند

شادمهرم رو گوش بده تقدیرش تقدیر بی تقصیر نیستت

سالار عقیلی (برادر جان) برگرد و بیا اشفته مگذارم.... دوری و بی تو بی قرارم....

حبیب ( من مرد تنهای شبم) من مرد تنهای شبم مهر خاموشی بر لبم

ملکه شاهین هم ترکه این اهنگش عالیه (

tutuşmuş beraber)

اهنگ ( tan tasci (ona soyle