2777
2789
عنوان

حسود نیستم ولی )))))

325 بازدید | 21 پست

۲۱ سالمه هفته دیگه هم عروسیمه دو سال عقد بودیم من اخلاقم طوریه که به کار کسی کار ندارم اصلا اهل فضولی و دخالت و خبر چینی نیستم یعنی از خونه مادر شوهرم حرف نیاوردم خونه بابام یا از خونه بابام حرف نبردم خونه اونا

شوخی و خنده و احترام و اینا رو هم باهاشون داشتم حتی بعد از دو سال طوری رفتار کردم باهاشون که همه شون پس وند اسم من جان میذارن خالی اسممو صدا نمیکنن هیچ وقت کنم همینطورم هم با خواهر شوهرم هم با مادر شوهرم ولی مادر شوهرم اینا چند جا واسه مون کم گذاشتن من پدر شوهرم مریضه سرکار نمیره مادر شوهرم و برادر شوهرم فقط شاغل هستن که برادر شوهرم هم مجرده مثلا مامانم به مادر شوهرم گفت که بره یه کیسه حنا بگیره تو عروسی یه حنابندون کوچیک داشته باشیم مادر شوهرم هم واسه اینکه اینکارو نکنه گفت ما رسم نداریم حالا میگیم این هیچی اصلا حنا بندون از مد رفته دو سال پیش مادر شوهرم واسه عقدی مون فقط ۶۰۰ هزار تومن شاباش داد دیگه کادو سر عقد هیچی نداد بهانه شون هم این بود که دست مون خالی بوده شوهرم یک ماه بیکار شد مادر شوهرم پنجاه میلیون وام بهش افتاد به تعارف نزد بگه پسر جان زنت تو عقده گناه داره یک تومن مال تو به جاش رفت تلویزیونشو عوض کرد حالا برادر شوهرم میخواست ماشین بخره مادر شوهرم رفت طلاهاشو فروخت که برادر شوهرم ماشین بخره همین کارو که کرد حس کردم اگه در آینده جاری دار بشم هوای اونو بیشتر دارن و واسش سنگ تموم میذارن حسود نیستم اما وقتی این مسائل رو کنار هم میذارم هی این مسئله میاد تو ذهنم

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم ...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حنارو سفارش بدیدتزئینی و شیکاین معلومه خسیس واسه شما

حس میکنم واسه جاری آینده ام سنگ تموم میذاره چون مشخصه برادر شوهرم رو بیشتر دوست داره

پ چرا پسرای ما همه چیییییییی پای خودشونه الهی بگردمهم داداشم هم نامزدم هممممه چی حتی هدیه هایی ک از ...

قول میدم عروسی رو هم ماستمالی میکنه حالا بیا و ببین

اگ میخوای آرامش داشته باشی دنبال این بحث ها نرو هر چند حق با تو باشه زندگیتونو بسازید باهمسرت با زحم ...

اره عزیزم حرفت درسته اما دوران عقد فقط یک بار تکرار میشه

چی بگم بهش فکر نکن

خب آخه واقعا سخته فک کن بهش گفتم آینه شمعدون لازم ندارم فقط قرآن میخوام سمت شما داره بی زحمت شما بخرین گفت باشه و نخرید آخرش شوهرم خرید خلاصه اش کنم مادر شوهرم هیچ کاری نکرد تو این دو سال

حس میکنم واسه جاری آینده ام سنگ تموم میذاره چون مشخصه برادر شوهرم رو بیشتر دوست داره

چرا باید پدر مادرها بچه ها رو و جاری هارو یا نوه هارو یک اندازه دوست داشته باشن.؟؟ هر بچه ای اندازه خودش دوسش دارن میبینی یک بچه از بچگی شیرین تر بوده بیشتر هوای پدر مادر رو داشته خب معلومه اون عزیزتره ....شما طرز فکرت رو عوض کن این برای همه صدق میکنه دوست داشتن یک مساله قلبیه نه مساله ریاضی که مساوی باشه

خب آخه واقعا سخته فک کن بهش گفتم آینه شمعدون لازم ندارم فقط قرآن میخوام سمت شما داره بی زحمت شما بخر ...

من شوهرم تک پسرن

خانواده اش هیجی بهش ندادن

طلوع می کند آن آفتاب پنهانی💚

چرا باید پدر مادرها بچه ها رو و جاری هارو یا نوه هارو یک اندازه دوست داشته باشن.؟؟ هر بچه ای اندازه ...

حداقل اینکارو تو دل شون بکنن نه تو روی بقیه

من شوهرم تک پسرنخانواده اش هیجی بهش ندادن

شوهر من بچه وسط هست اول خواهر شوهرمه بعد شوهرم بعدم برادر شوهرم

اره عزیزم حرفت درسته اما دوران عقد فقط یک بار تکرار میشه

ببین عزیزم شما بگو مهم ترین اتفاق زندگی اصن وقتی اراده کرده با شما اینطور باشه تو هر کاری هم بکنی بی فایده اس بخوای تذکر بدی برات بکنن اون کار ارزش خودش رو از دست میده و هم کوچیک میشی بنظرم آدم از هیچ کسی نباید توقع داشته باشه حتی شوهر خود آدم چون شاید باهات طوری برخورد کنن ک فکرشم نمیکنی تهش تویی میمونی ک توقع فلان برخورد رو نداشتی و دلت میشکنه