2777
2789
عنوان

عقدش بود

259 بازدید | 44 پست

به نام خدااا:)

بالاخره همه چیز تموم شد و با دختری که بهم خیانت کرد ازدواج کرد حالا با خودم میگم اونو واقعاً عاشقشه که باهاش ازدواج کرده و همه کاری براش کرده ولی خب باز میگم اولشه با اینکه متاهل شده پروفایل اعتقاد نداشتن به عشق رو گذاشته ... شما بگین خوشبحال من که یه آدم خیانتکار رو کنار گذاشتم و دیگه بهش محل ندادم یا اون دختره ؟!🙂😂

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من ۴ ماهه ازدواج کرده با دختر فاملیشون۴ ماهه افسردم هیجوره ام خوب نشده ام هرچی خودمو گول زدم ک خوبمو ...

قربونت برم ان شاءلله در کنار هم درستش میکنیم ؛ به خودت تلقین نکن که خوب نمیشی :)❤️

لیاقتت رو نداشتسخته خیلی سخته به خودت زمان بده زمان همه چیو حل میکنه....من بعد ۸سال با وجود شوهر و ز ...

ممنونم بابت نظرت :)❤️

نه من واقعاً میخوام دیگه اصلا فکرشم نیاد خیلی اذیتم کرد حتی وقتی با اون دختره بود وانمود میکرد کسی توی زندگیش نیست!