2777
2789
عنوان

عقدش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم بابت نظرت :)❤️نه من واقعاً میخوام دیگه اصلا فکرشم نیاد خیلی اذیتم کرد حتی وقتی با اون دختره ب ...

خیانت بدترین حسه....انشالا بتونی فراموشش کنی و یکی بهتر که دوست داشته باشه و خیانتکار نباشه بیاد تو زندگیت بعدش دیگه اون دختره میمونه و شوهر خیانتکارش

و من زندگی رو بد جور باختم....

قربونت برم ان شاءلله در کنار هم درستش میکنیم ؛ به خودت تلقین نکن که خوب نمیشی :)❤️

فداتشم قلب منی تو مهربون🥲♥️

امیداورم غم نبینه دلت حالت خوب باشه

من اون روز خواب دیدم حالش بده و مرده و من تو خواب گریه میکردم بعد ۵ ماه تصمیم گرفتم پیامش بگم حالت خوبه؟؟؟چون خواب های من پیامد دارن ترسیدم چیزی شده باشه

قبل اینکه پیام رفتم استوریشو دیدمم کهه عقد محضری وو ...گ

خورد شدم اون شب رفتم دستشویی کلی آوردم بالا گلاب به روت

۴ ماه میگذره بهترم خیلی یه وقتا عالیم یه وقتا عینه بچه ای که اسباب بازی براش نگرفتن میشینم گریه میکنم و در حد مرگ

چه میشه کرد با تقدیر

فداتشم قلب منی تو مهربون🥲♥️امیداورم غم نبینه دلت حالت خوب باشهمن اون روز خواب دیدم حالش بده و مرده ...

بوس بوسی:)❤️

دقیقاً درکت میکنم با تموم وجودم ولی باید زندگی رو ادامه داد اهداف مون جون دارن خدا روی ما حساب باز کرده ها :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

می فهمت عزیزم منم شب عقد کسی که دوسش داشتم تا صبح لرزیدم ولی بالخره رها کردم بسپر دست زندگی که خو ...

خیلی ممنونم بابت نظرت ان شاءلله عاقبت بخیر شی :)

آره باید رها کرد اگه عشق واقعی میدونست که ۴ سال پاش موندم رو خراب نمیکرد :)

خیانت بدترین حسه....انشالا بتونی فراموشش کنی و یکی بهتر که دوست داشته باشه و خیانتکار نباشه بیاد تو ...

دختره هم عذابم داد فحشم میداد در حالی که من بی گناه بودم :)))))))