2777
2789
عنوان

یبوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه ساله درگیرم. همه راه هارو هم رفتم

جوابش فقط با معده خالی دو لیوان آب داغ و یوگای صبحگاهی

به علاوه خوردن فیبر زیاد مثل حبوباتی که ۸ ساعت خیس خورده و پخته یا کلم بروکلی بخار پز شده و این چیزا

و نداشتن استرسه

قبله کج میشد اگر یکبار میدیدم فقط..آنچه را میخواستم بی خون دل حاصل شده...در دلم جایی برای درد های تازه نیست...عذر میخوام خدا ظرفیتم کامل شده... \ کاربری قبلی متعلق به بنده نیست /

منم رژیمم حذف کردم کلا شیرینی جات رو اما خب مثل اینکه رو من جواب نیست هی

منم امینم ۷ لقمه صبحونه ۷ قاشق ناهار ۷ لقمه شام شکمم یه مدت خوب شد الان دوماهه قهر کرده دیگه با خاکشیر کم جواب داد انجیل یکی دوهفته کم کم خوردم الان دو روزه علائم خوب شدن داره ولی باز خاکشیر میخورم حداقل هفته یکی دوبار فیبر کمک کننده هست عدس لوبیا اینارو بخور جوانه ماش هم خوبه

بیرون نمیتونم برم دخترم اذیت میکنه کسی رو ندارم بدم نگهش داره شوهرم گفت من نمیتونم بگیرم عصرم دیر از ...

اصلا نمیخواد دنبال دارو مارو و چیزای سخت باشی

فردا صبح که از خواب بیدار شدی، یکی دو لیوان شیر رو با چهار قاشق غذاخوری نشاسته ذرت قاتی کن طوری که نشاسته داخلش حل بشه، برای راحتی کار میتونی نشاسته رو قبلش خورد یا پودر یا آسیاب کنی. یکم شکر هم بزن. فقط همین سه قلم مواد. بذار بجوشه روگاز تا قوام بیاد و غلیظ بشه. بعدش میبینی اون روز خودت هم نخوای،بدنت به زور میفرستدت دسشویی واسه دفع

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

ناشتا عزیزم یا ن هروقت خاستم میتونم بخورم ؟

۴۰ روز ناشتا خاکشیر یک قاشق توی اب جوش بریز بخور اگه خیلی شدیده بجوشون ناشتا بخور سیب زمینی کمتر بخور اگه تونستی انجیل بگیر زیاد روزی ۲۰ تا تازه باشه بخور کم کم من خودم ناشتا ۵ تامیخورم عصر ۵ تا غروب هم ۵ تا تا دلدرد نشم رعایت کردم الان بهتر شده هیچ دارویی کمک نمیکنه خاکشیر ۴۰ روز بخوری احتمال خوب شدنت زیاده خوب شدی قطع نکن

متخصص بهش گفت بخوره جوابه بچش ۲ سالش چون مشکل داره نمیتونه راه بره ورزش کنه بهش ابمیوه میده الو بخار ...

خداروشکر.

ببین دختر من دیگه مزمن شده بود. با ۴تا الو و انجیر کفایت نمیکرد.

سالهاست درگیریم

۴۰ روز ناشتا خاکشیر یک قاشق توی اب جوش بریز بخور اگه خیلی شدیده بجوشون ناشتا بخور سیب زمینی کمتر بخو ...

ای گفتی ، مشکل بزرگ دختر من همین سیب زمینی.

بدبختی عاشق الویه و سیب زمینی اب پز و اینجور چیزاس