2777
2789
عنوان

یبوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 68 پست
داروخانه ها دارن و بی نسخه میدن

بیرون نمیتونم برم دخترم اذیت میکنه کسی رو ندارم بدم نگهش داره شوهرم گفت من نمیتونم بگیرم عصرم دیر از کار میاد تاریک میشه نمیتونم برم ☹️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین بچه رو عادت بده با کالسکه و ...ببر بیرون .اتفاقا خسته میشه و میاد چرت میزنه

بزرگه آخه تو کالسکه هم جا نمیشه اذیت میکنه میبرم یهو میگیرع بچه مردمو میزنم یا گریه میکنه میگه بغل نمیتونم واقعا بغلش کنم

عزیزم هرگز از شیاف استفاده نکن !

چون بدنت وابسته به آن میشود و بیماری به یبوست مزمن تبدیل میشود.

بهترین راه رفتن و ویزیت " دکتر فوق تخصص گوارش " است .

عزیزم فعلا مقداری آلو بخارا ۲۰ عدد را با یک لیوان بزرگ آب را حدود ۱۰ دقیقه به جوشان وقتی سرد شد در یخجال یکشبانه روز قرار بده صبح ناشتا بخور نتیجه را ببین سپس فقط منو دعا کن !!!روزت بخیر و سلامت

همش اب ولرم میخورم ولی میوه همیشه تو خونه بابام نمیاره

اصلا اشکال نداره.

عزیزم الان همه حانواده ها اینجورین.

مثلا یک کیلو الو بخر هر روز دو تا بخور.

قشنگ ده روز میشه .

ببین اب بشین بخور.

غذاهای سفت نخور ولی پیدرولاکس حتما مصرف کن.

بابا بدبختی پودرشم گرونه.

دختر من شورتش رو کثیف میکنه ، دعا کن خوب بشه .

به خدا همش مراقبشم ولی حرفم گوش نمیکنه. ده سالشه

اصلا اشکال نداره.عزیزم الان همه حانواده ها اینجورین.مثلا یک کیلو الو بخر هر روز دو تا بخور.قشنگ ده ر ...

الهی عزیزم چی داری میکشی بخدا پولی تو جیبم نمونده همش صرف دارو

من پیدرولاکس رو صبح یه قاشق غ تو لیوان آب حل میکنم ناشتا میل میکنم خودت چطور به دخترت میدی

الهی عزیزم چی داری میکشی بخدا پولی تو جیبم نمونده همش صرف دارومن پیدرولاکس رو صبح یه قاشق غ تو لیوان ...

ببین اون اول اول که بردم دکتر ، ببخشید رک میگم، گفت اینقدر بده تا روده و دلش خالی بشه و اسهال بشه.

مثلا روزی ۶لیوان میدادم ، تو دو روز بعد اسهال وحشتناک شد و قشنگ دو کیلو کم کرد و پهلو و شکمشم با چشم معلوم بود جمع شده.

الان تا مشکلی پیش بیاد مثل شما همون یه لیوان.

ببین امثال شما و دخترم خیلی خیلی باید مراقب غذا خورد و خوراکتون باشین.

الهی عزیزم چی داری میکشی بخدا پولی تو جیبم نمونده همش صرف دارومن پیدرولاکس رو صبح یه قاشق غ تو لیوان ...

دخترم بچه است و واقعا همکاری نمیکنه.

باورت میشه لباسشویی زدنی باید تک تک لباسارو چک کنم.

ببخشیدا که پی پی نشده باشه.

پیاده روی هم خیلی خوبه ، باید تمام این چیزا رو همه رو باهم رعایت کنی تا خلاص بشی

همش اب ولرم میخورم ولی میوه همیشه تو خونه بابام نمیاره

خاکشیر اگه یبوست زیاد بد نیست ۴۰ روز ناشتا خاکشیر یک قاشق توی اب جوش بریز بخور اگه خیلی شدیده بجوشون ناشتا بخور سیب زمینی کمتر بخور اگه تونستی انجیل بگیر زیاد روزی ۲۰ تا تازه باشه بخور کم کم من خودم ناشتا ۵ تامیخورم عصر ۵ تا غروب هم ۵ تا تا دلدرد نشم رعایت کردم الان بهتر شده هیچ دارویی کمک نمیکنه خاکشیر ۴۰ روز بخوری احتمال خوب شدنت زیاده خوب شدی قطع نکن

در کنارش گفتم باید خیلی پرهیز کنه، ورزش و پیاده روی و ....دختر من چرا الان سه سال ، هر وقت لازم بشه ...

متخصص بهش گفت بخوره جوابه بچش ۲ سالش چون مشکل داره نمیتونه راه بره ورزش کنه بهش ابمیوه میده الو بخارا میده دیگه اون نمیده با همینا شکمش کار میکنه