2777
2789
عنوان

شوهر سرد

297 بازدید | 45 پست

اوایل اینطوری نبود صبر کردم بریم خونه خودمون خوب میشه فقط ۲ ماه اول عقد اوکی ۲ سال نیم عقد بودیم الان ۶ ماهه خونه خودمم هیچ تغییری نکرده سرد تر هم شده ماهی یکبار ۲۳ سالمه شوهرم ۳۱ اندامم خوبه بشدت خودم گرمم از وقتی اومدیم خونه خودمون پیشنهادی ها از سمت من بوده ولی هیچ ذوقی نداره بشدت دوسش دارم هر چی هم بگین امتحان کردم از شیرموز گرفته تااااااا عسل گردو دارچین بخدا همرو امتحان کردم خیلی دوستم داره هاااا خیلی هر چی بخوام واسم فراهم میکنه صبح تا شب قربون صدقم میره اهل خیانت اینا نیس ولی خسته شدم سرد شدم از اون لحاظ دیگ احساس بدی بهم دست داده حس میکنم شاید از نظرش مشکل دارم یا ...

ب اندام نیست

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد وسردی؟خیلی عجیبه

نرهای تو خیابون چیزشون دستشونه دنبال دختران

مردای حرومزاده درخواست دوستی ندن و همچنین زنایی که برای کد دعوت میلی گدایی می کنن هم مزاحم نشن

چرا نسیه صحبت میکنین عه

من خودم تجربه دارم ب اندازه کافی

ب گرم بودن طرف و

ن اندام گرم باشه

خودمم گرمم وو

والا نمی تونم تو سایت عمومی بگم اندام مهمه ولی گرم بودن مرد شرطه!

یک زندگی سه ساله قبلی

و یک زندگی

جدید ک ۳یال نیم میگذره ۴۱ سالمه پسر ۲ساله دارم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

واقعا عجیبه برام ک چجوری یه سریا هر روز و هر شبن🫤

کلافه کننده س من که عصبی میشم اما خب بعضیها نیازشون دیگه، باید رفع بشه مثل پرخوری تو غذا که نمیتونی بگی چطوری این آدم اینهمه میخوره،..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
کلافه کننده س من که عصبی میشم اما خب بعضیها نیازشون دیگه، باید رفع بشه مثل پرخوری تو غذا که نمیتونی ...

من ک سینگلم

ولی در کل واقعا افتضاحه زیادیش اصلا ب نظرم زیادیش ضررم داره