2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط اومدم بگم ازنظر من خوشبحالت.. البته میدونم نه سردش خوبه نه گرمش ولی من ترجیحم سرد چون گرم هم ...

نه اینقدر سرد که تو خونه مثل خواهر و برادر بشید من خودم اینقدر گرم ک اذتت میشم یا فکر میکنم مشکلی دارم

خب قبل ازدواج باید میپرسیدی

عزیزم اول از همه باید بگم سنم کم بود اصلا نمیدونستم دوست پسر نداشتم ک ببینم چجوریه وقتی دختری خب قربون صدقت میره حال دلت خوب میشه یه دل نه صد دل عاشقش میشی وقتی زن میشی فرق میکنه منم شوهرم عشق اولم بود و تمام الان دارم اذیت میشم

دوبار ازدواج کردی هردو گرم بودن خودتم گرمی

!!!!!

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

من خودم تجربه دارم ب اندازه کافیب گرم بودن طرف ون اندام گرم باشه خودمم گرمم وووالا نمی تونم تو سایت ...

خب بازم متوجه نشدم عزیزم ، میدونم من خودمم گفتم مردم سرده ولی راهکار میخوام دارم اذیت میشم کنارش اعتماد به نفسم اومده پایین میدونمم مهم اندام و زیبایی چهره نیس ولی جفتشو دارم جفتشم الان واسه این موضوع اعتماد به نفشم اومده پایین فکر میکنم مشکل از منه

دوبار ازدواج کردی هردو گرم بودن خودتم گرمی

بله ازدواج مجدد کردم

هر دو گرم بودن خودتم گرمی😁

خب خو سوالی داری بازم🤣😁

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

خب بازم متوجه نشدم عزیزم ، میدونم من خودمم گفتم مردم سرده ولی راهکار میخوام دارم اذیت میشم کنارش اعت ...

شوهرت سرد دیگه مث یک عدهی

شاید عموما بگن مگه میشه مرد سرد ولی هستن !!

ولو تعدادی کم تت جمعیت اماری شاید عدد قابل توجه ی باشن

حتی میگن فریزه شوهرمون