2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 45 پست
خب بازم متوجه نشدم عزیزم ، میدونم من خودمم گفتم مردم سرده ولی راهکار میخوام دارم اذیت میشم کنارش اعت ...

گفتم اندام مهمه ولی شرط گرم بودن مرده

اینجاش یکم اشتباه تایپ شد فکر کنم

تو این قسمت خواستم اندام مو بگم ک تو سایت نمیشه گفت

ک یگم اره تاثیر داره و همین دیگه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

منطورم این بود ک اونا گرمن خودت مشکلی نداری

اونا کیین

همسر فعلی م گرمه خودمم گرم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم اندام مهمه ولی شرط گرم بودن مردهاینجاش یکم اشتباه تایپ شد فکر کنمتو این قسمت خواستم اندام مو بگ ...

اندام هیچ تاثیری نداره شوهر من اصلا خر بزار جلوش براش مهم نیس فقط میخاد خودش تخلیه کنه

اندام هیچ تاثیری نداره شوهر من اصلا خر بزار جلوش براش مهم نیس فقط میخاد خودش تخلیه کنه

من همینو گفتم دیگه

تو سردی خب اون گرمه شایدم خیلی گرمه!!

ملیکا عزیزم بزار من برات بگم

چرا من ؟

چون 18 سال با یه آدم سرد بودم

ملیکا دختر قشنگم گذشته ی من

الان دوسش داری اما 4 سال دیگه انقدر فرسوده و افسرده و مضطرب میشی که دیگه خودتم دوست نداری

چه برسه به کسی دیگه

بچه دار نشو لطفا

این موضوع رو سرسری نگیر لطفا عزیزم

برو تاپیک های ده سال پیش منو بخون

ملیکا دوست داشتن کافی نیست

و سرد بودن همسرت ممکنه دلایل وحشتناکی داشته باشه

که ده سال بعدش متوجه بشی

بدون رابطه ی جنسی خیلی مهمه

بدون بعدها عقده ای میشی

بدون بعدها حسرت میخوری

بچه دار نشو فعلا

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
وای خدا شانسو ببین گیر کی افتاده

کی رو میگی؟

خودم و همسرمو

اونم تو همین سایت بو د میگفت شوهرش فریزه از بعد بچه ش

جالبه کم ی خودش وکمیود هاشو و با چت بازن ها خالی میکرد

چت میکرد میدونی چی میگم جبران میگرد عقده هاشو

و جلوی زن ها بگه منم هستم من ِمرد هستم دیده بشه

میشه مثلا خودش با خودش ...؟ واسه همین منو پس میزنه

خیلی چیزا میشه عزیزم

اما مطمئن باش همینطوری الکی سرد نیست

بعضی هاشون معتادند به فیلم

بعضی ها عقده فرشته فاحشه ی فروید دارن (تو گوگل سرچ کن)

بعضی هاشون متاسفانه گرایش های عجیب غریب دارن

که دیگه این مورد آخر خودش چندین شاخه میشه

بعضی هاشون تو بچگی متاسفانه تجربه بد داشتن و اذیت شدن

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
خب بازم متوجه نشدم عزیزم ، میدونم من خودمم گفتم مردم سرده ولی راهکار میخوام دارم اذیت میشم کنارش اعت ...

باخودش این مشکل رو درمیون گذاشتی؟؟؟

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰