2777
2789
عنوان

دهه شصتیا

190 بازدید | 36 پست

کاراتونو خودتون انجام میدید یا بقیه؟

واریز پول؟شارژ گرفتن؟خرید کردن؟

خانواده من دهه شصتین مامانم اخراشه هم و سنش انچنان زیاد نیست

ولی هیچکاری رو انجام نمیده و کامل دور از تکنولوژیه

ی سرچ ساده هم نمیکنه منو صدا میکنه

منم دیگه اعصابم نمیکشه روزی ده هزار بار صدا میشم برا اینکه 20 هزار تومن شارژ بگیرم براشون

بابا تورو خدا خودتون یاد بگیرید

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

خودم انجاممیرسونم همه کارا

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به عنوان ی دهه شصتی خیییلی بهم بر خورد🥺🥺

واقعا اگه بلد نیستید به خودتون بیاید و یاد بگیرید

برای خودتونم

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

منم همینو میگم سنتون زیاد نیست

اینچیزا هم نیاز های روزمرس بهتره ک بلد باشید

خودشون نمیخوان یاد بگیرن شاید

همینه دقیقا

عزیزم اینا که چیزی نیست

ماشین برمی داریم سفر بین شهری هم تنها می ریم

وقتی همسر درگیر کار بشه مجبوریم تا این حد استقلال و مهارت داشته باشیم تا اموراتمون زندگی و فرزندان رو انجام بدیم

با آرامش به مادرت یاد بده

یکبار دوبار سه بار یاد بدم

نمیره سمتشش خودش نمیخواد انجام بده

مگه تو بازار رفتن و ی اپ نصب کردن چقدر سخته و چند بار باید توضیح بدم براش؟

چند بار باید بگم همراه بانک پولتو نمیخوره خودت کارت ب کارت کن