2777
2789
عنوان

دهه شصتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 47 پست
خب بلدیم😃😃😃

خب اگه بلدین ک افرین عالیه

روی صحبتم با اوناییه ک انجام نمیدن و وابسته هستن ب بقیه

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

مامان من نرفته تو جامعه هم نبوده و همیشع منو مقصر اینا میدونهمیگه من تورو اوردم برا سرگرمی ولی دست و ...

الهی بگردم

چرا شما رو مقصر میدونن🥲

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب اگه بلدین ک افرین عالیهروی صحبتم با اوناییه ک انجام نمیدن و وابسته هستن ب بقیه

👍👍👍👍

ما انسان ها مثل مدادرنگی هستيم... شايد رنگ مورد علاقه يکديگر نباشيم!!! اما روزی ... برای کامل کردن نقاشيمان به دنبال هم خواهيم گشت .. به شرطی که همديگر را تا حد نابودی نتراشيده باشيم.

الهی بگردمچرا شما رو مقصر میدونن🥲

نمیدونم انگار من خودم خواستم دنیا بیام و دست و پاگیر بشم

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

وا مسخره کردی خودتو دهه شصتی ها خیلی هاشون مجردن انقدر به روزن به تیپاشون میرسن مثل دخترای ۲۰ ساله ا ...

خب منم همینا رو میبینمممم

همش میپرسم این چشه چرا اینجوریه

خانوم محترم تاپیکو قفل کردم تعلیق نشم

ولی به هر حال که گفته میتونید بزنید حتی ضربه کوچیک

مهم درد داشتنش نیست مهم تحقیر زنه

چرا نگفته زنا میتونن مردو بزنن

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

خانوم محترم تاپیکو قفل کردم تعلیق نشمولی به هر حال که گفته میتونید بزنید حتی ضربه کوچیکمهم درد داشتن ...

بستگی داره ببینم ب چ دیدی بخوای ب همه چی نگاه

کنی

دیه مرد بالا تره چون ارزشش بیشتره؟؟؟

بستگی داره ببینم ب چ دیدی بخوای ب همه چی نگاهکنیدیه مرد بالا تره چون ارزشش بیشتره؟؟؟

به دیه کار ندارم هرچند با اونم مخالفم ولی الان بحث سر کتکه

شما بگو با یه قاشق

ولی این زمو تحقیر کردنه

چرا نگفته مرد نافرمانی گرد زنم بزنتش؟

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

به دیه کار ندارم هرچند با اونم مخالفم ولی الان بحث سر کتکهشما بگو با یه قاشق ولی این زمو تحقیر کردنه ...

کار نداری چون حرفت بی اساس و منطقه اینکه من گفتم چطور کتک بخوره بخاطر این نیست ک تو قران اومده

تو ایه به ایه بخون اگه چیزی دیدی بیا به من بگو!

صرفا چون اون دختر این حرفو زد قرار نیست درست باشه

کار نداری چون حرفت بی اساس و منطقه اینکه من گفتم چطور کتک بخوره بخاطر این نیست ک تو قران اومدهتو ایه ...

تو قرآن نوشته

بزن گوگل

یا قرآن بخون نوشته

تو قرآن نوشتهبزن گوگل یا قرآن بخون نوشته

و زنانی که از سرکشی و نافرمانی آنان بیم دارید [در مرحله اول] پندشان دهید، و [در مرحله بعد] در خوابگاه ها از آنان دوری کنید، و [اگر اثر نبخشید] آنان را [به گونه ای که احساس آزار به دنبال نداشته باشد] تنبیه کنید؛ پس اگر از شما اطاعت کردند برای آزار دادن آنان هیچ راهی مجویید؛ یقیناً خدا بلند مرتبه و بزرگ است.

کو؟

خودت الان بگو؟

و زنانی که از سرکشی و نافرمانی آنان بیم دارید [در مرحله اول] پندشان دهید، و [در مرحله بعد] در خوابگا ...

همون تنبیه کردنه دیگه

انگار زن بچس

واسه مردم کاش بود که نیست

به هر حال دوست عزیز نظر شماهم محترمه

موفق باشی