2777
2789
عنوان

دهه شصتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 47 پست
وااااچ بد برداشت کردیمن خدای گوشی و سیستممم دخترجونشما هم بحای این که کارای مادرتو انجام بدی بهش آمو ...

خیلیم عالیه افرین ب شما

من همیشه سعی کردم یادش بدم هیچوقت نخواسته یاد بگیره

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اینا که چیزی نیست ماشین برمی داریم سفر بین شهری هم تنها می ریم وقتی همسر درگیر کار بشه مجبوریم ...

ما دهه شصتیها خیلی مظلوم ،پرتلاش و قوی هستیم ...

خداییش هیچ دهه ای مثل ما نبود

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
عزیزم اینا که چیزی نیست ماشین برمی داریم سفر بین شهری هم تنها می ریم وقتی همسر درگیر کار بشه مجبوریم ...

بخدا درستش همینه من روانی شدم😭

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

والایجوری میگه دهه شصتیاخودشونو عقل کل میدونن

من نگفتم ما عقل کلیم

خواستم بدونم همه اینجورین یا فقط مامان منه

یکبار دوبار سه بار یاد بدمنمیره سمتشش خودش نمیخواد انجام بدهمگه تو بازار رفتن و ی اپ نصب کردن چقدر س ...

با آرامش باهاش صحبت کن

احساس میکنم مضطرب و افسرده هست کمی

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
همینه دقیقا

من پدرم و مادرم دهه شصت و اواخر پنجاه هستن هر دو خودشون انجام میدن حتی گاهی پدرم یه اپ جدید میاد به من معرفی میکنه😅

البته هر دو دانشگاه رفتن و تو اجتماع بودن طبیعیه بلد باشن شاید مادر شما ضرورت نداشته براشون که یاد بگیرن

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
با آرامش باهاش صحبت کن احساس میکنم مضطرب و افسرده هست کمی

ارامش بر نمیداره🫠

افسرده و مضطرب نیست ولی بد مارو افسرذه و مضطرب و عصبی کرده

من پدرم و مادرم دهه شصت و اواخر پنجاه هستن هر دو خودشون انجام میدن حتی گاهی پدرم یه اپ جدید میاد به ...

مامان من نرفته تو جامعه هم نبوده و همیشع منو مقصر اینا میدونه

میگه من تورو اوردم برا سرگرمی ولی دست و پا گیر بودی

الانم من هلش میدم سمت جامعه خودش نمیره

دستت درد نکنهحالا ما شدیم قدیمی 😂😂😂😂

بابا قدیمی نیستید

فقط حرفم اینه ک اینارو بلد باشید🫠

بهش حس خوب بده

حس خوبی برام باقی نمونده ک بخوام ب اونم بدم