بانـوے_پـاییـزے مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 274 عنوان گذشته... 254 بازدید | 22 پست سلام دوستان...بعد از چندسال خواننده ی خاموش بودن عضو شدم چون دیگه دلم اروم نمیشد..حس کردم یه جا باید باشه که بشه حرف زد..بشه اروم شد.. 1397/03/27 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانـوے_پـاییـزے مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 274 دلم عجیب گرفته..گذشته و فکر به اشتباهات و ادمای اشتباه زندگیم ولم نمیکنه..روز به روز داره بیشتر اذیتم میکنه..حس دوس داشتن..حس نفرت..پشیمونی..و...داره منو از پا درمیاره
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 قوی باش عزیزم الان دوره سختیه اصلا کم نیار باید هر چیزی که تو رو یاد اون گذشته میندازه رو پرت کنی دور.. 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
سورانخورشید عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 986 بگو اگه آروم میشی هر چه میخواست د دل تنگت بگو برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود
بانـوے_پـاییـزے مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 274 ازدواج کردم ولی زیاد با گذشتم رو به رو میشم..با کسی که عذابم داد...از دیدنش خسته شدم ولی دلمم میخواد ببینمش..عذاب میکشم ولی دلم...
بانـوے_پـاییـزے مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 274 قوی باش عزیزم الان دوره سختیه اصلا کم نیار باید هر چیزی که تو رو یاد اون گذشته میندازه رو پرت کنی دو ... هرروز میبینمش..چطوری اخه...😔
بانـوے_پـاییـزے مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 274 آخی عزیزم عضویتت مبارک چجوری چندسال تحمل کردی😥 ممنونم عزیزم😘 به سختی😄
سورانخورشید عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 986 اون عشقا اگه عشق بود باید موجب ارامشت میشد ن عذابت پس دل بده بزندگیت و توکل کن ب خدا ک یاد خدا آرامش بخش دلهاست برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود
بانـوے_پـاییـزے مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 274 دارم دیوونه میشم کم کم...حتی نمیدونم چطوری باید حرفای تو ذهنمو بزنم و خالیش کنم
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 هرروز میبینمش..چطوری اخه...😔 کم کم باید سعی کی نادیدش بگیری خیللللی سخته ولی با زمان درست میشه این حسای بدت خیلی طبیعیه ولی از بین میره به اسن فکر کن که اون کسی نبود که مستونست خوشبختت کنه ... یادت نره چرا ترکش کردی عزیز دلم..❤❤❤ 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بانـوے_پـاییـزے مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 274 بگو اگه آروم میشی هر چه میخواست د دل تنگت بگو الان که اومدم بنویسم هیچی نمیتونم بگم انگار😭
بانـوے_پـاییـزے مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 274 اون عشقا اگه عشق بود باید موجب ارامشت میشد ن عذابت پس دل بده بزندگیت و توکل کن ب خدا ک یاد خدا ... خدا خودش به داد دل آشوبم برسه...
بانـوے_پـاییـزے مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 274 کم کم باید سعی کی نادیدش بگیری خیللللی سخته ولی با زمان درست میشه این حسای بدت خیلی طبیعیه ولی از بی ... چقد یاداوری این حرفا از زبون یکی دیگه ادمو ارومتر میکنه...ممنونم..ولی..چقد اشتباه کردم...🙁با این همه دروغ..خیانت..نامردی..بدقولی...کمبود محبتاش..چطوری کنار بیام و فراموش کنم..
بانـوے_پـاییـزے مدیر استارتر عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 274 یه مرد متاهل...یه نامرد به تمام معنا..شکستم جوری که دیگه خوب نمیشم..😔