2777
2789
عنوان

چخبر چیکار می‌کنید

185 بازدید | 32 پست

خودم منتظرم ماشین گیرم بیاد سر جاده ام سگ سوارم نمیکنه

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

منتظرم همسرم بیاد افطار کنه

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

منتظرم همسرم بیاد افطار کنه

نوش جونتون

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچی دارم فک میکنم که چقدر خنگم😐

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

نوش جونتون

💋💋💋💋❤️

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

قهوه میخورم بیکار نشستم ب این فکر میکنم ی کاری انجام بدم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سرکارم

گشنمه و چون دندونامو تراش دادم برای روکش کوفتم نمیتونم بخورم 🥴

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

دلم میخواد ماشین بخرم.

بهش نیاز هم دارم

صبح تا شب تو برنامه دیوار میچرخم بلکه یه ماشین کار راه بنداز در حد پونصد پیدا کنم و هیچ :) مسخرس برای این پونصد تومن جون کندم تا پس انداز بشه ولی الان حتی یه ماشین دست دوم هم نمیشه بخرم

بر باعث و بانیش لعنت....

کاربر قدیمیم، به علت زدن حرف حق ،تعلیق شدم😏

😂😂😂چرا

هر چرت پرتی میبینم میخرم یا سفارش میدم

😐

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»