2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 9790 بازدید | 837 پست

کوتاه که نیست متوسط محسوب میشه جوری نیست که اعتماد به نفستون رو بگیره خوشتیب بودم مهم تره در نگاه اول بعدشم هم که اخلاق و رفتار

همسر من ۱۷۴ داداشام خیلی قد بلندن از اول هم قد بلندی ملاکم بود اما انقدر وقتی همسرم رو دیدم عاشقش شدم که اصلا بعدش برام اهمیتی نداشت هنوزم بعد ۱۵ سال هر وقت نگاهش می کنم قند تو دلم آب میشه یه تار موش رو با دنیا عوض نمی کنم منظورم اینه اونی که باید بپسندتتون می پسنده نگران این چیزا نباشین

🌸🌸🌸اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸🌸🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من لاغرم

خوبه دیگه باشگاه برو اعتماد بنفس بیشتر میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شوهرتون با قدش مشکلی ندارد؟

نه اصلا شاید همین هم باعث شده هیچ موقع تا حالا کسی در مورد قدش اظهار نظر نکرده چون خودش اعتماد به نفسش رو داره

🌸🌸🌸اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸🌸🌸

در حال حاضر ی تمریناتی رو انجام میدم که اسمش حالت آلفا هست در موردش شنیدیم؟

حالت آلفا همون که بدن در حالت آرام و خلسه مانندی میره و تصور ذهنی می کنند رو میگید؟

اگر اینه نه ، این برای الان و اولین قدم خوب نیست . تصویر سازی ذهنی قبل از خنثی کردن باور مثل این میمونه که شما در جوی آبی که تهش لجن هست آب گوارا و تمیز بریزید و خب قطعا اون لجن باز هم با آب مخلوط میشه و اثر گوارایی آب از بین میره

اول باید باوره بره . من پیشنهادم همون کتاب نیمه تاریک و جود و همزمان ای اف تی هست

بعد یکی دو هفته تصویر سازی رو شروع کنید

و پشت هم رگباری کتابای خودشناسی دیگه مثل همینی که گفتم بخونید.

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@

من قدم 170هست همسرم 174 تقریبا هم قدیم مشکلی باقدش ندارم واصلا به چشمم مشکل دار یا کوتاه نیست ولی خب گاها اگر بخوام کفش پاشنه بلند بپوشم حس بدی بهم دست میده که بلند تر از اون به چشم بیام

برای همه قد ملاک نیست واقعا شماهم متوسطی کوتاه نیستی ولی با کسی ازدواج کنید که حداقل ده سانتی اختلاف قد داشته باشین که

درکت میکنم قد منم ۱۷۶ عه دختر هستم

و کاملا زندگیمو بهم ریخته ن کفش نه لباس دلخواه نمیتونم بپوشم هر دفعه که میرم خرید با گریه برمیگردم نه کفشی که دلم بخوادو پیدا میکنم و نه لباس مناسبمو کاش ۶ سانت کوتاهتر بود کاش...

🧸💙

هیکل و بساز فقط تناسب اندام برا پسر مهم تر از قده از نظر من

قدتم متوسطه نه بلند نه کوتاه با یه خانوم 158 الی 163 خوب به هم میآید

*** این کاربری واگذار شده و تاپیک ها مال بنده نیست.

حالت آلفا همون که بدن در حالت آرام و خلسه مانندی میره و تصور ذهنی می کنند رو میگید؟اگر اینه نه ، این ...

اول اون تصویر ذهنی که هست رو نابود و تخریب میکنی بعد چیزی که خودت دوس داری رو جایش میزاری