2777
2789
عنوان

قد176

| مشاهده متن کامل بحث + 10689 بازدید | 854 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولاً بگم که خیلی ممنون که نظرتون رو گفتید 🙏باور کنید تا الان صدها صد کتاب و دوره کلیپ های یوتیوب ا ...

ببخشید ولی دوره دیدن و کتاب خوندن فایده نداره باید تمریناتشو انجام بدید. عمل کنید حداقل دو ماه .

من خودزشت بینی که داشتم می رفتم جلوی آینه قربون صدقه تک تک اجزای صورتم می رفتم و دائم من چقدر خوشگلم میگفتم. واقعا زشت نبودمااا ؛ یعنی یه نقاش چهره بهم گفت تو چهره شیک و بسیار متناسبی داری و بقیه هم دائم میگفتن جذابی، شیرینی . ولی خودم باور نداشتم. باید وقت بزارید و آموخته هاتونو عملی کنید.

eft آسان ترینشه ولی یه کم سختش کتاب نیمه تاریک وجوده.

این کتاب میگه هر چیز بدی در خودتون رو ریشه یابی کنید بعد بپذیرید و باهاش آشتی کنید .

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@

شوهرم 176 خودم 163،خیلیم راضیم از قدش چون هیکلش خوبه ولی خو اگه چاق بود دوس نداشتم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ببخشید ولی دوره دیدن و کتاب خوندن فایده نداره باید تمریناتشو انجام بدید. عمل کنید حداقل دو ماه . من ...

در حال حاضر ی تمریناتی رو انجام میدم که اسمش حالت آلفا هست در موردش شنیدیم؟

هی کاش همینقدر آسون بود

وسواس فکری گرفتی باید بری تراپی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..