princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 عنوان دختـــــرای ایـــرونـــی 178 بازدید | 16 پست جــدأ به دختـــــرای ایـــرونـــی باید مـــدال شجاعــت و استقــامــت داد! مانتـــو کوتـاه میپــوشـه نگاه آنچنــانی بهش میـکـنن !! میگـن نپــوش تا نگات نکنــن؛ توی نت تــیکه مینــدازن بهـش !! میگـن عکــس نـزار تا حرف نشنــویتوی تاکســــی مردک میچسبــه بهـش !! میگـن ســــوار نشــو تا نچسبـن بهـت؛ توی دانشـگاه استـــاد بهـش نظــر داره !! میگـن خــوب درس نخــون تا بهــت نظـر نداشتــه باشــن؛ ؛ ؛ ! و کلأ هـرجـا میـره به جـــرم دختــــــر بـودن بایـد از رســولان الهــی حرف بشنـوه؛ مـن دوتا راه حـل پیشنهــــاد میکنــم : یا تمـام دختــــــرا رو بکشیــم یا مـــــردها رو توجیـح کنیــم که آقــا ،بــرادر ،اخـوی .......... ایـن دختـــــر هــم " به انــدازه تــــو" حـق حضــــور در اجتـمـــاع رو داره !! سعــی کنیـم انســــان باشیــم... هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم 1397/03/27 | 20:06 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
the_black_holes عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 4562 حذف صورت مساله جوابگو نیست؛باید مساله رو حل کرد.تمام این کارها فقط نادیده گرفتنه واقعیت تلخ جامعس. ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
132seeetare عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1752 حرف دل منو زدی جدیدا اقایون نشستن خانما میگن دخترا نباشن ک شوهرامون از راه ب در نشن 😕
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 دستم خورد ارسال شد داشتم ویرایش میکردم حالا چجوری پاکش کنم هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
مامان_فسقل عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 10035 بعضی جاهاش خیلی اغراق داشت زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 رســولان الهــی اینو میخاستم پاک کنم نترکم هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
khalalbadom عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 5367 دستم خورد ارسال شد داشتم ویرایش میکردم حالا چجوری پاکش کنم چرا خوبه که مادر، سالخوردگي دختركي تنهاست كه عروسكهايش حرف ميزنند ،بزرگ ميشوند و راه ميفتند و ميروند
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 بعضی جاهاش خیلی اغراق داشت مثلا کجاش هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 حرف دل منو زدی جدیدا اقایون نشستن خانما میگن دخترا نباشن ک شوهرامون از راه ب در نشن 😕 اره والا میترسم کم کم مث عربای جاهلیت زنده ب گور کنن دخترارو هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
132seeetare عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1752 اره والا میترسم کم کم مث عربای جاهلیت زنده ب گور کنن دخترارو نه دیگ عزیزم ما کود میشیم تو مواد غذایی تاثیر میذاریم باعث تحریک اقایون میشیم 😐😂فک کنم اتوبوس پرنده بگیرن بفرستنمون فضا
مامان_فسقل عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 10035 مثلا کجاش مثلا قسمت استادش زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2875 مثلا قسمت استادش من میشناسم استادی ک دانشجوشو انداخت....... هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
آلاله۱۲۳ عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 9863 خب راست میگن چر،ا میرید بیرون چرا درس میخونید چرا اصلا لباس میپوشید 😁 �