2777
2789

میدونم گناهه میدونم اون دنیا چوب میکنن تو ما تحتت اگ قاتل خودت بشی

ولی ....

مشکلات من و گذشته من به قدری سخت بوده که هرکی شنیده گفته چطوری قوی موندی؟

من دیدم کاربرا بابت یکیشم کلی تاپیک زدن حتی پربازدید شده ولی من بخوام بابت همه اینا تاپیک بزنم کسی باور نمیکنه گاهی گفتم عه فلانیم مث منه بعد فهمیدم نه ایشون بازم از یه جهت دیگ بهش رحم شده مث من نبوده

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اینا کار کیه خدا

متنفرممم ازش

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

همه همینن فکرو میکنن که از همه بدبخت ترند

ولی اینطور نیست

از شما بدبخت ترم هستو سکوت کرده و ادامه داده

این دنیا که نتونستیم درست زندگی کنیم

حداقل اون دنیامون رو نسوزونیم

میدونم سخته قبول دارم

ولی از فکرش بیاین بیرون و به زندگی ادامه بدین

هرچقدرم بخواد طول بکشه،بازم یجا این قصه ی زندگی تموم میشه مطمئن باشید و به حرفم اطمینان کنید

میرسم به جایی که لیاقتشو دارم:)🎀درخواست دوستی=گزارش🚫

همه همینن فکرو میکنن که از همه بدبخت ترندولی اینطور نیستاز شما بدبخت ترم هستو سکوت کرده و ادامه داده ...

ملت نهایتا ناراحتیشون نرسیدن به فلانی مشکلات عشقیو پارتنر یا شوهر بدو یا مریضی یا بی پولیه یا خیانته و مرگ فلانی یا بی ابرو شدنشون اینا برا من کوچیکو داستان تکراریه

نه اینکه همه اینا یه بخش کوچیکی از زندگیشون باشه

من هیچکس بدتر از خودم ندیدم که نه راه پس داشته باشه نه پیش هرچیم تلاش کرده هیچ موردی درست نشده کاملا رو هوا مونده از همه جا

همه به نحوی میخوان بدتر نشون بدن اما ماهایی که سکوت کردیم چون از درد نمیتونیم دیگ بگیم اونقدر زیاده ک از هر طرف بخونیم درده از هر راهی بخوایم درستش کنیم یه مشکل دیگ هست

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

گیرم مردی چی حل میشهخرجش یه هف و چل و حلواسزندگی کن بترکونشون

این حرف برا من جواب نمیده مشکل اینه که من نه که نخوام زندگی نمیزاره که زندگی کنم

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

کاش گناه نبود

حداقل کمک بکنه هیچ کاری نمیکنه من خیلی تلاش کردم دیگ نمیتونم

یه نفر زمان نازیا رو دیوار نوشته بود قبل سوزانده شدنش خیلی خدا صدا زده و خدا کمکش نکرده وقتی بردنش گفته از خدا متنفره

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

ازمن بدترنیستی

همه اونا که درگیر شوهر بدو پارتنر بدو موضوعات عشقین فک میکنن هیچکس بدتر از اونا نیست ولی واقعا شماها فقط یه بخشی از زندگی منو زندگی کردید

ولی باشه

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

همه اینا کار کیه خدامتنفرممم ازش

ناعادله

طرف ظالمه

دروغ گفت دعا کنید تا اجابت کنم

دروغ گفت تلاش کنی تا کمک کنم

اونم مث بقیه دروغ گفت

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

هزارو یک دلیللللللل زندگیم عین یه فیلم و رمانه بس ک داغونه

از پروفت مشخصه

من اونقدر داغونه که حتی وقت نمیکنم درگیر موضوعات عاطفیم بشم اینو گذاشتم کنار موضوع سلامتیمم گذاشتم کنار تفریح زندگی کردن هم گذاشتم کنار آرزوهامم همین طور

بعد دخترا تنها دغدغشون ناراحتی برا بختشونه دارن تاپیک میزنن اگ باز نشد خودکشی کنن 🤣🙂

یکی از دوستام میگفت وای از من بدتر نیستی

حالا تنها ناراحتیش این بوده عاشق یه پسر شده و پسره نمیدونه

میخوام بگم مردم همینقدر مشکلاتشون برا ماپیش پا افتاده تکراریه

اگه جای ما بودن بی رحم ترین میشدن

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️