2777
2789
عنوان

جاریییییم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 44 پست
هنوز برنامه ای ندارن برا عروسی والا فقط مادر شوهر منو اسیر کردن اونا نمیتونن بیرون برن همش خونشونه ن ...

خوب برادر شوهرت مگه حتما باید بره بمونه خونه مادرزنش؟به خانمش بگه اماده شو ببرت خونه مامانت .هفته ای یه بار بره بیارش 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه آویزون منم عقدم..خونه شوهرمم نزدیکه هفته ای یا ده روزی یبار میرم تازه شبم نمیمونم چه معنیه آد ...

اره اینجوری براشون عادی میشی و خستشون میکنی منم فقط 3شب به اصرار زیاد اونا موندم که ناراحت نشن همون سه شبم مامانم دعوام کرد 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
باباش میگفت حتی لیوانشو جابه جا نمیکنه میخوره میره تو اتاق حرفم نمیزنه فقط گوشی دستشه کارم بهش میدیم ...

وای این دیگه توبره این همه سال هیچی یاد نگرفته بزارید از اول ابتدایی بخونه البت مقصر پدر مادرشه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند
باباش میگفت حتی لیوانشو جابه جا نمیکنه میخوره میره تو اتاق حرفم نمیزنه فقط گوشی دستشه کارم بهش میدیم ...

وااااای دقیقاااا خانم برادره منه..  اینجور ادما زرنگن..خودشونو میزنن به گیجی کسی ازشون توقع نکنه ..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 

مادرشوهرت بايد بره سراغ پسرش كه اگه قراره تو اينجا زندگي بكنين خانومت بايد كار بكنه يا اينكه مثل مهمون هفته اي يه بار شام بيايد بريد

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بچه هاااااااا حالا خانم برادر من پریود که میشد یک هفته فقط استراحت مطلق ..از مامانم درخواست کاچی و .....خخخ

حالا الان که بعد از سالها حرفی میشه نمتونیم به گردنش بزاریم که تو خونه ما حتی ی شب خوابیدی..اه اه اه..از ادمای اینجوری بدم میاد.

اسم دخترم تبسمه .فكر كردم اسم دختر شماهم تبسمه 

اخی عزیزممم..خدا حفظش کنه..من عاشق اسم تبسم هستم..اگر قسمت باشه اسم دخملیم بشه تبسم..حس میکنم ی دختر ریز نقشه لوند میشه تبسم..  

بچه هاااااااا حالا خانم برادر من پریود که میشد یک هفته فقط استراحت مطلق ..از مامانم درخواست کاچی و . ...

وای  چه رویی داشته کاچی میخاسته😦

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔