2777
2789
عنوان

کیدرامرا

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 128 پست
منم رو کل کره کراشم بجز اون بوم سوک تو قهرمان ضعیف کلاس اصن نمیتونم باهاش کنار بیام

عرررررر یه شوهررررر کره ای لدفن

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘
نه ندیدم میگن سد انده افسردگی میگیرم😂ب نظر من تو مردا بهترینشون پارک جیهون هم بازیگره هم آیدل(شخصیت ...

یکی از بهترین تاریخی های کیدراماعه

بازیگر اصلی سگا شکاری یا همون مستر پلانکتون جذابه

دقیقا اون یونا فقط با اون همون پسره ک بازیگر سر آستین بود خیلی جذابن

پارک جیهون خیای ننره چهره اش بازیگر مرد جذاب ترن خدایی البته باید سدیابش ببینم شاید کاریزما داشته باشه

زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اگه جیهونو دوست داری پیشنهاد میکنم بهار در دور دست سبز استو ببینی خیلی قشنگهه اینم ازون فیلمای ر ...

رفتم زندگینامه هفت جد و آبادشم درآوردم یوهاهاهاها😂😂همه فیلماشم دیدم حتی سینماییاش😂😂بایسمه😘

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا

عرررررر یه شوهررررر کره ای لدفن

😂😂

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا

یکی از بهترین تاریخی های کیدراماعه بازیگر اصلی سگا شکاری یا همون مستر پلانکتون جذابه دقیقا اون یونا ...

وایییی توهین ب بایسم استغفرالله نکن اینکارو بامن خواهرم 😭😭

آره اصن عالیییی

من بعد دیدن عاشقان ماه افسردگی گرفتم تا دوهفته ماه میدیدم فقط سکوت میکردم مگ مرض دارم 😂😂

یکی از بهترین تاریخی های کیدراماعه بازیگر اصلی سگا شکاری یا همون مستر پلانکتون جذابه دقیقا اون یونا ...

ربرو آهنگ عاشقان خیالیو ببین بعد نظرتو بگو تاریخیم هست😂

من تاکسیک دوست دارمهیون ووک خیلی بامزسس

با مزه ک چ عرض کنم 😂😂😘

تقریبا تو هر سریال یکی پیدا میکنمولی اولیش و موندگارترین لی دونگ ووک😆

من اولیش یون چان یونگ همه ما مرده ایم بود هیچوقت یادم نمیره😢😢

رفتم زندگینامه هفت جد و آبادشم درآوردم یوهاهاهاها😂😂همه فیلماشم دیدم حتی سینماییاش😂😂بایسمه😘

چقدر من نسبت بهش گارد دارم🤣🤣

کلا اونایی که بقیه خیلی دوسشون دارن رو نمیتونم دوست داشته باشم

یکی همین جیهون و شین هه و آیو(تازگیا کمتر) و لی مینهو

بازیگرای خیلی خوبی هسن.ولی من به آدمای خیلی معروف گارد دارم

..