2777
2789
عنوان

کیدرامرا

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 126 پست
عه دفترچه راهنما بود راستی حافظمو🤣🤣من دفترچرو خیلی دوست داشتم اصلا وایبش قشنگ بود سر همینم انتخاب ...

واییییی خدا من تو رو کجای دلم بزارم آخه😂😂من ب خاطر این یوپ تو خانواده انتخابی رفتم تجربی میخوام دکتر شم😂😂دیدی چ بلایی سر ما میارن اینااا😂😂

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا

اون اسمشو نمیدونم ولی منم روش کراش زدم خیلی بهم میومدن ولی خدایی لیم یونا جاست با لی جونهو😂پارک بوگ ...

اره خیلی خوبه

اره همون

ریادن ایدلا تا صبح هست بگم ولی خب بانمک ترینشون بنظرم پارک بوگوم جذاب تو زنا آیو پارک شین هه همون ک دختر اصلی وارثان بود

راستی ملکه کی دیدی؟

زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عه دفترچه راهنما بود راستی حافظمو🤣🤣من دفترچرو خیلی دوست داشتم اصلا وایبش قشنگ بود سر همینم انتخاب ...

قهرمان ضعیف کلاسو گروه مطالعرو دیدی؟

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا

اره خیلی خوبه اره همون ریادن ایدلا تا صبح هست بگم ولی خب بانمک ترینشون بنظرم پارک بوگوم جذاب تو زنا ...

نه ندیدم میگن سد انده افسردگی میگیرم😂ب نظر من تو مردا بهترینشون پارک جیهون هم بازیگره هم آیدل(شخصیت اصلی قهرمان ضعیف کلاس)زنا هم هان جی هیون(دختره تو پنت هاوس دوقلوا)

سریال همه ما داریم تلاش میکنیم چطوره؟ قشنگه؟ یه خلاصه کم میگی

ن بخدا اینم ندیدم😢

واییییی خدا من تو رو کجای دلم بزارم آخه😂😂من ب خاطر این یوپ تو خانواده انتخابی رفتم تجربی میخوام دک ...

اره بخدا

بعد وضعیت من اینجوریه که میرم دکتر اسلامپو رقابت دوستانه میبینم انگیزه ی درسخوندن بگیرم🤣

خیلی ریواچ میکنم من رقابت دوستانرو نزدیک ۴بار دیدم

قهرمان ضعیفو نصف نیمه دیدم روحیه ی دیدن فیلمای خشونتی رو ندارم😂گروه مطالعرو دیدم ولی زیبا بود

وای زندگیت بر باد رفته ندیدیش

میدونستی شخصیت اصلی قهرمان ضعیف کلاس و گروه مطالعه دو تاشون آیدلن تازه دوتاشونم تو ی گروهن؟راستی میدونستی شخصیت اصلی قهرمان ضعیف کلاس همون بازیگر نقش بچگی یوری تو جومونگه؟😂😂

اره بخدا بعد وضعیت من اینجوریه که میرم دکتر اسلامپو رقابت دوستانه میبینم انگیزه ی درسخوندن بگیرم🤣خی ...

ن من این دوتا رو ندیدم(وضعیت ما کیدرامرا اینروزا:از بی سریالی دارم میمیرم ولی کلی سریال ریخته سرم😂😂)اصلا فقط ما اینو میفهمیم😂😂

وای نارنگی رو دیدیییی؟ چقد زیبا بود این فیلم اصلا خیلی قشنگ بود😭😭

آره نارنگیم دیدم عالی بود

آقای پلانگتون دیدی؟😭😭😭😭

من رو کل کره کراشممممممم و چین 💅🏻🦦

منم رو کل کره کراشم بجز اون بوم سوک تو قهرمان ضعیف کلاس اصن نمیتونم باهاش کنار بیام

وای زندگیت بر باد رفته ندیدیشمیدونستی شخصیت اصلی قهرمان ضعیف کلاس و گروه مطالعه دو تاشون آیدلن تازه ...

وای اگه جیهونو دوست داری پیشنهاد میکنم بهار در دور دست سبز استو ببینی خیلی قشنگهه اینم ازون فیلمای ریواچیه

پشمام چون دیسبند شده بود دقت نکرده بودمم😭

حاجی اینارو از کجا فهمیدی جدی

اصلا جومونگ کجا این کجا__