2777
2789
عنوان

کیدرامرا

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 126 پست
آها شخصیت اصلی قاضی شیطان؟آره اونم خیلی کراش بود.تو تلویزیون شبکه تماشا سریال ارتباط میده ساعت ۱۱ شب ...

عه واقعا میده؟

مرسسیی عزیزم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
عه واقعا میده؟مرسسیی عزیزم

خواهش😘😘😘فک کنم امشب قسمت ۱۲ داد اگه اشتباه نکنم

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای چا اون وو تو سینمایی اولین سفر چقد سرش عررر زدم😭😭😭(بگو تو سر کدوم فیلم عر نزدی😂)

من سر همه فیلماش عرر زدم زیبا حقیقی اصلا چه چیزی بود فقط بخاطر این نگاهش کردم احمق های شگفت انگیز اصلا دوست داشتم بغلش کنم

من سر همه فیلماش عرر زدم زیبا حقیقی اصلا چه چیزی بود فقط بخاطر این نگاهش کردم احمق های شگفت انگیز اص ...

احمق های شگفت انگیز خیلی خوب بود😂جزیره هم عاشقش بودم😘

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا

من سر همه فیلماش عرر زدم زیبا حقیقی اصلا چه چیزی بود فقط بخاطر این نگاهش کردم احمق های شگفت انگیز اص ...

وی یچیزی الان یادم اومد دیشب خواب دیدم سو کانگ جون داداشمه بعد مامور مخفیه رفته ماموریت خلافکارا گروگان گرفتنش فهمیده پلیسه.وای اصا چ سمی بوددد😂😂😂

اقای پلانکتون کراشه.

آره وودوهوان😭😭😭