2777
2789
عنوان

کیدرامرا

316 بازدید | 103 پست

بازیگرای مورد علاقتون کیان؟من بخوام بگم تا صبح طول میکشه انقد زیادن😂

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادش بخیر زمان ما اون سریال فراتر از گلها و تو زیبایی تازه اومده بود رو همشون کراش داشتم، بیشتر از ۱۲ ساله اصن ندیدم کره ای نه فیلم نه آهنگ ولی قبلا کیپاپر بودم

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
من انقدر کراش دارم که خدا میدونه😂😂دوتا سریال تموم کردم شونصد تا کراش زدم

وای بخدا میای رو یکی کراش میزنی بعد میری یکی از فیلماشو ببینی تو اون فیلمه رو چندتا دیگه هم کراش میزنی من یه لیست بزرگ کراش دارم😂😂😂😂

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا

شین هه سان و پارک شین هه. میشه بیای تاپیک آخرم لطفا

عالیییی😘الان میام

وای بخدا میای رو یکی کراش میزنی بعد میری یکی از فیلماشو ببینی تو اون فیلمه رو چندتا دیگه هم کراش میز ...

وایی همچنیننن😂✨

من ویرگولم، خواستار توقف محکوم به ادامه:)

یادش بخیر زمان ما اون سریال فراتر از گلها و تو زیبایی تازه اومده بود رو همشون کراش داشتم، بیشتر از ...

😂😂

گو یون جونگ دختر منه✨✨کیدراما در حال پخش میبینی؟

کدومشون بود گو یون جونگ؟آره بایس من رئیس من و رویایی برای تو هرکدوم یکی دو قسمت دیدم گذاشتم کامل بیاد بعد یه بارکی ببینم.ولی رویایی برای تو کی فکر میکرد ووسوبین داداش اوه هانا باشه😂😂