2777
2789
عنوان

مقایسه

65 بازدید | 25 پست

دوستان، شوهرم هفته ای 2 بار میره خونه ی مامانش در حد دوساعت، ما هم الان کمش کردم بخاطر درس بچه ها هفته ای یکبار میریم، باز خود پدرشوهر مادرشوهرم هفته ای یکبار میان(آدم های بدی نیستن)، ولی زورم میاد که دخترهای خودشون اصلا نه خانواده های شوهرشون نه خودشون رفت وآمدی دارند نهایت ماهی یکبار.... وای دیوانه شدم این مقایسه منو مثل خوره می خوره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا میان سر بزنن مگه چیه توهم دیگه

آره این فکرها و حسودی به اینکه نگاه چه خوش خوشان دخترهاشون هست بی دغدغه زندگی می کنن، بعد منو کچل دارند.از اخری یا ناراحتی اعصاب خواهم گرفت یا ام اس...

خب اگه دخالت گر نیستن و آدمای خوبی هستن و سواستفاده گر نیستن، زیاد خودت رو درگیر نکن

نه کاری که ندارند ولی نمی دونم چرا حرصی شدم،شاید هم از زمانی که فهمیدم خواهرشوهرهام اصلا دوست ندارن که رفت وآمدی با خانواده شوهرشون باشه احساس احمق بودن و اینکه من رو دادم به مادر پدرشون من می خوره. و اینکه خانواده ی من اصلا رفت وآمدی نیستن هم بی تاثیر نیست

نه کاری که ندارند ولی نمی دونم چرا حرصی شدم،شاید هم از زمانی که فهمیدم خواهرشوهرهام اصلا دوست ندارن ...

چون احتمال زیاد خانواده شوهرشون دخالت میکنن، طعنه زن هستن، برا همین.

وگرنه اگه بی آزار هستن چه اشکالی داره، اتفاقا خوشرو بودنت با اونها باور کن ثواب و برکت هم داره برا زندگیت

چون احتمال زیاد خانواده شوهرشون دخالت میکنن، طعنه زن هستن، برا همین.وگرنه اگه بی آزار هستن چه اشکالی ...

جدی می گی واقعا برکت میاره؟ خودمم بهضی وقتا بهش فکر می کنم چون انصافا بدجنس نیستند وقتی میان هم زیاد صحبت نمی کنند انگار دلشون خوش هست که آمدن از خونه بیرون، البته وضع زندگی مالی خواهرشوهرمام که بهتره 🤣🤦♀️، جاریم نزدیک مون نیست خونه ی اون کم می رن.

جدی می گی واقعا برکت میاره؟ خودمم بهضی وقتا بهش فکر می کنم چون انصافا بدجنس نیستند وقتی میان هم زیاد ...

بخدا گلم، کلی هم ثواب داره

برو خدات رو شکر کن که آدم حسابی و بی آزار هستن

احترامشون کن ببین چه درهایی به روت باز میشه،

یکی از داداشهام با زنش کلی به مادرم که کاری بهشون نداشت بی محلی و بی احترامی کردن، یعنی خیلی تاوان های سختی پس دادن

عوضش اون یکی داداش با زنش هم حرمت پدر مادرم میذارن، گهگاهی به مامانم خرجی میدن، هرچند مامانم نیاز نداره، اما بخدا که برکت از زندگیشون میباره

بخدا گلم، کلی هم ثواب داره برو خدات رو شکر کن که آدم حسابی و بی آزار هستن احترامشون کن ببین چه درهای ...

جدی چقدر خوب، آره این شیطون لامصب همش میره تو جلدم، و گرنه خودم تو خانواده ی معتقدی بزرگ شدم و همیشه از حرمت و احترام به مهمون برام گفتند، فقط همین که چرا خواهرشوهرهام تو این مسائل دغدغه ندارن بعد من باید همیشه ذهنم درگیر این باشه که الان زنگ می زنن کجایین یا سالی یکبار باید باهاشون برم سفر داشته باشم😔🤦♀️، اوایل زندگی مون اصلا برام این صحبت ها مطرح و مهم نبود شوهرمم باهام لج نمی کرد، ولی الان اونم حساس شده همش میگه پدر و مادر م هستند زحمت مو کشیدن وظیفه امه.

جدی چقدر خوب، آره این شیطون لامصب همش میره تو جلدم، و گرنه خودم تو خانواده ی معتقدی بزرگ شدم و همیشه ...

راس میگه شوهرت

البته اگه آدمهای بدی بودن، حق با تو بود

اما بی آزار هستن، احترامشون کن، خوشحالشون کن، صدبرابر انرژی مثبتش به خودت برمیگرده

واقعا اونا که خونه ی تو رو خونه ی امید میدونن و میان خونت با خوشحالی و سرخوشی که اومدیم تفریح، تو هم روی خوش نشون بدی، دلشون از روی خوش تو باز بشه و یه جاهایی گره از زندگیت باز میشه که جواب همین کارهات خواهد بود