2777
2789
عنوان

مقایسه

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 26 پست
راس میگه شوهرت البته اگه آدمهای بدی بودن، حق با تو بود اما بی آزار هستن، احترامشون کن، خوشحالشون کن، ...

چقدر خوب نوشتین. ممنونم. مشخصه که خودتون خیلی خوش قلب و نیتتون پاک هست.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله گلم متاهلم

اهان، خیالم راحت شد☺️😉، گفتم شاید هنوز مجردین، چون من خودم تا نقش عروس پیدا نکردم به دوستم که متاهل بود و دردل می کرد می گفتم سخت نگیر چون خودم درک از شرایط نداشتم.

اهان، خیالم راحت شد☺️😉، گفتم شاید هنوز مجردین، چون من خودم تا نقش عروس پیدا نکردم به دوستم که متاهل ...

ولی متاسفانه از خانواده شوهر شانس نیاوردم، هرچند همه به من میگفتن خوش به حال خانواده ای که تو عروسشون بشی😁😁😁 ولی خیلی جواب عکس داد خوبی من، کلا برعکس تحویل گرفتن ذات خوب من رو.

از شوهرم راضی ام، مشکلی نداریم، اما امان از مادر شوهرم،

من که زیاد سربه سرش نذاشتم، اما عروس جدیده که یک سال هس اومده، بارها درگیر شدن، طوری که عروس کم مونده بود بگیره بزنه مادرشوهر رو، بازم من واسطه ی دعواشون میشم و سواشون میکنم، همه در یک ساختمان هستیم،

مادرشوهر فکر کرده بود همه مثل من، تعریف نباشه بزرگی میکنن و دهن به دهن نمیذارن، اما جاریم طوری قشرق به پا کرده چندین بار، که همسایه ها ریختن تو کوچه از سر و صدا

ولی متاسفانه از خانواده شوهر شانس نیاوردم، هرچند همه به من میگفتن خوش به حال خانواده ای که تو عروسشو ...

الهی انشاالله مشکلاتون رفع بشه و با وجود جاری تون قدر شما رو بیشتر بدونن، مشخص بود از نوع راهنمایی که به من داشتین قلب و روح تون بزرگ هست. انشاالله همگی عاقبت به خیر باشیم.