2777
2789
عنوان

جن دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 126 پست

اینا اکثرا مسلمان هستن و آزاری به انسان نمیرسانند فقط هر کی فکر کنه بهشون انگار داره دعوتشون میکنه حاظر میشن.دوسه شب پیش گفتم اکه هستید یه نشونه بهم بدید بدونم هستید.دیدم یه بو سوختگی سیم برق میاد نگاه کردم دیدم دوشاخه تو پریز داره آب میشه میریزه ولی برق قطع نشده .از برق کشیدم گفتم بابا مشدی بودی دوست دارم

بگذار بگویند وبگویند و بگویند. بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند. تو فقط بخند. خیره بمان. هیچ مگوی.

عزیزم نگران نباش چیزی نیست من قبلا رفته بودن خونه فامیلمون بعد پسر فامیلمون کنار من وایساده بود داشتم باهاش حرف میزدم اصلا تو فکر این چیزای ترسناک ام نبودم اما یهو دیدم صورتش کبود شد سیاه شد یه جوری ترسناک شد جیغ زدم فرار کردم همه پشماشون ریخته بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یبار نزدیکای صبح تو خواب و بیداری بودم حس کردم یکی کنارم خوابیده سرشو گوشه ی بالشتم گذاشته موها ...

وایی بعدش چیکار کردی

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

🥲 میگن فرشته ی مرگ روزی ۱۳۰ بار مارو نگاه میکنه 😭😭😭 من برم دستشویی بیام

بله ما ببینیمش کارمون تمومه اون مارو میبینه ن ما اونو

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
🥲 میگن فرشته ی مرگ روزی ۱۳۰ بار مارو نگاه میکنه 😭😭😭 من برم دستشویی بیام

من پسر عمم چند ماه پیش فوت شد میگه زنش که میگفته یک حاج آقا اونجا وایستاده هی میگفته پسر عمم الان میام 💔🥺 بعد فوت میکنه فقط ۲۱ سالش بود تازه امسال قرار بود عروسی بگیره

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

اینا اکثرا مسلمان هستن و آزاری به انسان نمیرسانند فقط هر کی فکر کنه بهشون انگار داره دعوتشون میکنه ح ...

😂😂😂

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

گذشت ان شالله چیزی نیست ببین نمیخوام بترسونمت واقعا ولی پسر خاله ی من ۷ سال پیش تو سن ۱۷ سالگی روزه ...

علت فوتش چی بود؟ ایست قبلی؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
عزیزم نگران نباش چیزی نیست من قبلا رفته بودن خونه فامیلمون بعد پسر فامیلمون کنار من وایساده بود داشت ...

واقعا؟بعدش چیشد

یا ابالفضل😐

چون اجنه هارو انسان نمیپذیره .و حرف زدنشون هم تله پاتی هستش.کلامی نیست .وقتی فکر میکنی داری باهاشون تله پاتی انجام میدی و در نتیجه میبینن تو پذیرفتی و میام کنارت.اصلا ترسناک نیستن

بگذار بگویند وبگویند و بگویند. بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند. تو فقط بخند. خیره بمان. هیچ مگوی.

من فکنم الان سکته کنم😂😂😂الان حس میکنم داره نگام میکنه لحظه شماری میکنه جونمو بگیره

برلی چی سکته کنی بهش فکر نکن

من پسر عمم چند ماه پیش فوت شد میگه زنش که میگفته یک حاج آقا اونجا وایستاده هی میگفته پسر عمم الان می ...

فکنم فقط ادم های مومن اینطور راحت میمیرن

پدر بزرگم ۹۰ سالشه قاری قرانه همش نماز شب میخونه و اصلا به کسی بدی نکرده اصلا

موقع مرگش دراز کشیده بود به داییم گفت من دیگه دارم میرم خدا حافظ بعد چشاشو بست

فکنم فقط ادم های مومن اینطور راحت میمیرن پدر بزرگم ۹۰ سالشه قاری قرانه همش نماز شب میخونه و اصلا به ...

🥺💔 شاید اون بچه هم پاک بوده سنی نداشته

جمعه ها هم میرفت سرکار فقط برا زنش تلاش میکرد که خونشو تکمیل کنه

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜