2777
2789
عنوان

جن دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 123 پست
ده ماه پیش که من دو روزی بود مرخص شدم، ببین قشنگ بادستش بیدارم کرد و گفت برو فلان جا بخواب!من رفته ب ...

واییییییی

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

شب قبل از خواب سه بار آیت الکرسی بخون هیچ اتفاقی نمیافته

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕الحمدلله که ارزشی شدیم ولی وطن فروش خیر!به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔 @sobhezuhur آدرس گروه جهادیمون تو شبکه های اجتماعی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نکنه فرشته مرگ بوده ؟جدی میگم شوخی نمیکنم واقعا 🥲

فرشته مرگ بیاد درجا قبض روح میکنه نمیاد بگه بریم و ...

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

نترس اسی فرشته ی مرگ رو ببینی که دبگه نمی تونی بیای اینجا

😭خدا کنه عزیزم خیلی ترسیدم چهره اش خیلی قشنگ بود طرف گفته بود من برادرتم فکر کردم داداشمه ولی چهره ام چهره داداشم نبود

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

منم همین حس رو کردم بعدش تنگ نفس شدید شدم عزیزم خیلی میترسم نکنه زمان مرگم رسیده؟😭

گذشت ان شالله چیزی نیست ببین نمیخوام بترسونمت واقعا ولی پسر خاله ی من ۷ سال پیش تو سن ۱۷ سالگی روزه بود خواب بود ساعت های ۱۰ .۱۱ صبح یهو سرفه میکنه روشو برمیگردونه طرف دیگه ولی دیگه همه فکرمیکردن خوابه برا ساعت ۱ بیدارش کردن نماز بیدار نشد 😐زنگ زدن اورژانس اومده گفت این ۳ ساعت پیش سکته کرده تموم کرده

پسره هیچیش نبود نه سرما خوردگی نه هیچی روزه هم گرفته بود ماه رمضون بود 😐😐 هیچ بیماری خاصی هم نداره

ولی زندگی کردن یه خونواده تو۲تا واحد جالبه

مامان و بابام دارن طلاق میگیرن چهارتا واحد داخل به ساختمون داریم بابام رفته واحد اون طرفی که این واحد بشه مهریه مامانم کولرمون خراب شده بود رفتیم واحد بابام خوابیدیم

اقا من رفتم تاپیکات دیدم قرص میخوری بخاطر همونه من گفتم معلوم چی شده بیخیال بابا ساخته ذهنته

من قبل از اینکه قرص اعصاب بخورم همیشه جن میدیدم نمیدونم اسکیزوفرنی دارم یا واقعا میبینن

منم همین حس رو کردم بعدش تنگ نفس شدید شدم عزیزم خیلی میترسم نکنه زمان مرگم رسیده؟😭

وایییی اسی استرس گرفتم 💔🥺

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

گذشت ان شالله چیزی نیست ببین نمیخوام بترسونمت واقعا ولی پسر خاله ی من ۷ سال پیش تو سن ۱۷ سالگی روزه ...

وای وای وای عزیزم برام دعا کن من نمیخوام الان بمیرم😭

واییییییی

اسی نگفتم کبترسی گفتم ذهنت ساخته اینو، اجنه و فرشته مرگ ک نمیان ی دفعه بی دلیل خودشون رو نشون بدن. بهش قکر نکن، ققط اگر تکرارشد برو دکتر روانشناس ب چیزهایغیبم فکر نکن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
وایییی اسی استرس گرفتم 💔🥺

منم😭

منم یبار نزدیکای صبح تو خواب و بیداری بودم حس کردم یکی کنارم خوابیده سرشو گوشه ی بالشتم گذاشته موهای سیااااه و پر پشت

قشنگ حضورشو حس کردم خواستم بزنمش کنار نمیتونستم

بعد اون تا چند شب شبا با چراغ روشن میخوابیدم انقد هم گوشی نگاه میکردم ک از خستگی خوابم ببره