2777
2789
عنوان

جن دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 122 پست
شاید خواب دیدین

نمیدونم واقعا گیج شدم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ساختمان رو ب رویی خونمون کلا خالیه بچه هام همش میگن بعضی ها اونجا زندگی میکنن.

دیروز گفت مامان بازم دیدمش گفتم کیه گفت نمیدونم سفیده گفتم زن بود یا مرد گفت ن خانم بود ن اقا ولی خیلی سفید بود مثل روح.

من اعتقادی ندارما ولی جفتشون دیده بودن.خودم ترسیدم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیشب تو مسیر تا خونه بارها آدم دیدم وقتی نزدیک شدم دیدم هیچی نیست

ادم واقعی بود یا سایه؟؟؟ منم میدونستم ادم نیستا صرفا سایس خیلی ترسیدم از ترسم جرات نکردم عکس بگیرم 😸😁

ساختمان رو ب رویی خونمون کلا خالیه بچه هام همش میگن بعضی ها اونجا زندگی میکنن. دیروز گفت مامان بازم ...

وای نمیتونید اسباب کشی کتید؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

قرآن بخون دختر

یه کتاب دارم جدیدا رسیده دستم از وقتی کتاب رسیده دستم همیشه دور برم هستن

بگذار بگویند وبگویند و بگویند. بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند. تو فقط بخند. خیره بمان. هیچ مگوی.

وای نمیتونید اسباب کشی کتید؟

ن بابا خونه خودمونه من تاحالا ندیدم بچه هام میرن پشت پنجره نگاه میکنن .

اول فکر کردم تخیل کودکانه است ولی جفتشون با هم دیدن.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

نکنه فرشته مرگ بوده ؟جدی میگم شوخی نمیکنم واقعا 🥲

منم همین حس رو کردم بعدش تنگ نفس شدید شدم عزیزم خیلی میترسم نکنه زمان مرگم رسیده؟😭

یه کتاب دارم جدیدا رسیده دستم از وقتی کتاب رسیده دستم همیشه دور برم هستن

وا

ده ماه پیش عمل کردم

ده ماه پیش که من دو روزی بود مرخص شدم، ببین قشنگ بادستش بیدارم کرد و گفت برو فلان جا بخواب!

من رفته بودم جایی که مامانم داشت تمیز میکرد نشسته بودم خوابم برد. مادرم بیدارم نکرده بود بعد دید مثل ترسوها دیوانه ها اومدم کنارش خوابیدم. هیچ وقت یادم نمیره چقدر ترسبده بودم بعدش فهنبدم اثرات اتاق عمل بود ۱۱ سالم بود. حالا نمیدونم از شمام همونه یا نه، گاهی داروی خاصی مصرف میشه ادم تب میکنه ممکنه دچار توهم شه، از شما رو نمیدونم ولی خب جن شکل ادمیزاد نیست فکر کنم من ی ادم کلا سفید پوش دیدم ک چهره اشم مشخص نبود.

ذهنتو کلا درگیرش نکن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

منم اون شب ساعت های ۲ اینا بود فکر کنم ، یهو دیدم جلوم سیاه شد یه صدای مردونه گفت سلااااااام

تا صبح با اینکه محتاج خواب بودم نتونستم بخوابم

کاربر تازه وارد نیستم ، چند سال پیش یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

منم همین حس رو کردم بعدش تنگ نفس شدید شدم عزیزم خیلی میترسم نکنه زمان مرگم رسیده؟😭

نترس اسی فرشته ی مرگ رو ببینی که دبگه نمی تونی بیای اینجا

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!